Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #31  
Old 11-10-2009, 08:49 AM
SOUNDDECISION SOUNDDECISION is offline
Member
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 301
Default Re: petition for a lock-out mode for TCE trimmer tool

This seems soooo obvious and probably very easy to fix.... Considering there is probably NO ONE that likes it this way.... they should fix it....
Reply With Quote
  #32  
Old 11-10-2009, 02:47 PM
DigiTechSupt's Avatar
DigiTechSupt DigiTechSupt is offline
Avid
 
Join Date: Jan 2000
Location: Worldwide
Posts: 33,877
Default Re: petition for a lock-out mode for TCE trimmer tool

Quote:
Originally Posted by SOUNDDECISION View Post
This seems soooo obvious and probably very easy to fix.... Considering there is probably NO ONE that likes it this way.... they should fix it....
Not sure if you've seen the other dozen posts on this subject, but it is something we're already working on....
__________________
Avid Audio Tech Support
Help us help you - read this before posting
Support FAQ
Reply With Quote
  #33  
Old 12-08-2009, 06:05 PM
Chompers Chompers is offline
Member
 
Join Date: Jan 2001
Location: Springfield
Posts: 1,860
Default Re: petition for a lock-out mode for TCE trimmer tool

Ive seen them
Reply With Quote
  #34  
Old 05-10-2024, 07:26 AM
Redmann Redmann is offline
Member
 
Join Date: Jul 2000
Location: Pacifica, CA USA
Posts: 194
Default Re: petition for a lock-out mode for TCE trimmer tool

Please make it so you can lock out specific tools modes. I like the shortcuts to switch modes but, like the S6 automation modes, I want to be able to have some be skipped or inaccessible from the shortcuts. If I really want a certain tool's mode that I seldom use, I'll alter to that mode with the mouse. Thanks.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
How to UNLOCK trimmer tool PTcomposer 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 11-01-2022 04:30 AM
Trimmer Tool TCE toggle... danander11 Pro Tools 9 0 09-20-2011 08:06 AM
Trimmer tool question! critza 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 20 01-17-2010 04:56 PM
Trimmer tool question scottwilson 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 12-29-2008 08:56 PM
Trimmer tool (is this a bug?) sburgess Pro Tools TDM Systems (Mac) 4 11-23-2001 01:10 PM


All times are GMT -7. The time now is 04:12 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com