Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Post Production > Post - Surround - Video

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 04-08-2021, 11:07 AM
oldskool oldskool is offline
Member
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 23
Default Atmos Renderer buffer underrun

I am encountering persistent buffer underruns while creating a Dolby Atmos Master. The renderer always drops out within the first 20 minutes of a 90 minute feature.

This error occurs even after creating a test file with only a 7.1.2 bed track. This can't be right, because it the renderer is only using 4% CPU, and PT is using virtually no CPU.

Is there a setting somewhere to allocate more memory to the Dolby Audio Bridge buffer?

Edit: In the renderer I have the Dolby Audio Bridge set as the input and Dante Virtual Soundcard set as the output. Is the DVS output setting a possible source for the buffer underrun? I wish the console error log would indicate which buffer is failing.

Last edited by oldskool; 04-08-2021 at 11:12 AM. Reason: Some more information
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Atmos Renderer consultant? DaveGross Post - Surround - Video 7 05-13-2021 06:41 AM
Dolby Atmos Renderer file naming Branko Post - Surround - Video 6 03-01-2020 01:43 AM
Dolby Atmos Production Suite renderer on another computer nedd Post - Surround - Video 7 04-24-2019 08:11 AM
Atmos HT Renderer Norad155 Post - Surround - Video 0 04-02-2019 10:24 AM
buffer underrun...buffer overrun... omg save me! driveway 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 11 05-21-2007 05:41 AM


All times are GMT -7. The time now is 11:17 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com