Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-04-2000, 01:34 PM
valentineval valentineval is offline
Member
 
Join Date: Jun 2000
Location: boston ma usa
Posts: 13
Default Protools 3.4 & Powerbook 5300 [what comdination of DAE&INIT to use ?] Please help

I am trying to run protools 3.4 stand alone on my powerbook 5300. The software comes with DEA 3.0/INIT 3.0 but when i install i get a error saying please use DAE2.95/INIT2.95.

When i use DAE2.95/INIT2.95 it prompt me to use 3.0 or higher. I tried some higher combination but with no luck. Please help.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Protools 7.4 init & edit pack christmas tree pablotec Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 11-15-2007 12:35 AM
5300 series in a xw8400? Does it work with PT? black030 Pro Tools TDM Systems (Win) 11 05-04-2007 01:17 PM
AV Option 5.3.1 update DOES NOT WORK!!! With ProTools 5.3.1 - "Aborting Init" Samhein Pro Tools TDM Systems (Mac) 4 06-27-2002 07:43 PM
Which version init DSI and DAE init for Cubase 2.0 knopfler Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 06-04-2000 06:30 PM
powerbook 5300 and my protools 3.4. Will it work. Please help valentineval Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 12-27-1999 07:10 PM


All times are GMT -7. The time now is 01:55 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com