Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-13-2006, 01:00 PM
ModaRecords ModaRecords is offline
Member
 
Join Date: May 2003
Location: NY NY
Posts: 110
Default Access Indigo

Working with PT &.1 Indigo crashes everytime i try to use it. Downloaded the newest version, I assume its not compatable yet? thx..:)
Reply With Quote
  #2  
Old 01-13-2006, 01:37 PM
crizdee's Avatar
crizdee crizdee is offline
Moderator
 
Join Date: Dec 2004
Location: Brighton, UK
Posts: 10,676
Default Re: Access Indigo

Hi,

its working fine with 7.1cs2! check you have the latest pace interlock drivers!

Chris
__________________
PT MAC Troubleshooting... http://duc.avid.com/showthread.php?t=54888

Producer, Engineer,
UKmastering Mixing & Mastering
Blinders_Columbia top 40 UK album charts
Slow Readers Club Joy Of The Return #9 UK album charts

www.ukmastering.com


PT10.3.10 Mountain Lion HD6 accel Magma PE6R4 D Command 32 MacPro 12 Core 3.46ghz UAD-2 Octo x2. Manley Vari-Mu, Manley Massive Passive, SSL VHD, ADL600, Grove Tubes ViPre, Tube-Tech CL-1B. Hafler TRM active monitoring.
Reply With Quote
  #3  
Old 01-15-2006, 03:59 PM
ModaRecords ModaRecords is offline
Member
 
Join Date: May 2003
Location: NY NY
Posts: 110
Default Re: Access Indigo

still not working.. any other ideas? thx
Reply With Quote
  #4  
Old 01-16-2006, 12:17 PM
crizdee's Avatar
crizdee crizdee is offline
Moderator
 
Join Date: Dec 2004
Location: Brighton, UK
Posts: 10,676
Default Re: Access Indigo

Hi,

Download installer again incase it corrupted

trash prefs and Digi databases

uninstall PT from the CD installer (select safe uninstall option) and then install again! it's not that scary and won't take more than a few minutes.

Or you might have to use the clean uninstall option and re-install most things again!? keep a back-up of your Digi folders and your plugins folder!!

Try having just indigo and the mixer plugins in the plugins folder.

Chris
__________________
PT MAC Troubleshooting... http://duc.avid.com/showthread.php?t=54888

Producer, Engineer,
UKmastering Mixing & Mastering
Blinders_Columbia top 40 UK album charts
Slow Readers Club Joy Of The Return #9 UK album charts

www.ukmastering.com


PT10.3.10 Mountain Lion HD6 accel Magma PE6R4 D Command 32 MacPro 12 Core 3.46ghz UAD-2 Octo x2. Manley Vari-Mu, Manley Massive Passive, SSL VHD, ADL600, Grove Tubes ViPre, Tube-Tech CL-1B. Hafler TRM active monitoring.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Access Virus Indigo AAX? stargazer macOS 2 11-30-2011 03:32 AM
Access Indigo Issues ETfromNJ Virtual Instruments 7 02-04-2011 03:42 AM
Access Virus Indigo James Drake Pro Tools TDM Systems (Mac) 4 06-23-2010 02:20 PM
PT 6.4.1 Mix & Access Virus..? (Red or Indigo) Citrin Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 03-03-2009 07:00 PM
is access indigo due out for windows HD? tonygoodall Pro Tools TDM Systems (Win) 8 10-25-2002 02:08 PM


All times are GMT -7. The time now is 11:06 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com