Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 07-28-2006, 08:57 AM
jambirn jambirn is offline
Member
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 25
Default Issue with setting \"Timing\"

Hi folks,
I'm trying to import a midi file created in PT LE into Sibelius, and having problems. The Sibelius tech support told me that I need to ensure PT LE's midi "timing" is set to BPM. Where is this setting? What does this mean? HELP PLEASE!!!!!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Timing issue algy Pro Tools 10 4 04-30-2013 02:21 PM
MP 9 Recording; Timing Issue.. alchemical.dream Pro Tools M-Powered (Win) 1 05-01-2012 11:47 PM
Sync issue, pro tools MIDI and MIDI controller, timing issue Angelo of Onello 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 10-29-2011 07:57 AM
MIDI timing issue with 7.3? Rammelt 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 12-12-2006 12:58 AM
5.3.1 timing issue? da BaSsTaRd! 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 06-23-2002 06:21 AM


All times are GMT -7. The time now is 06:42 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com