Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 10-27-2004, 08:39 PM
seifaldin seifaldin is offline
Member
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 23
Default PT QUITTING

why would ONE project ALWAYS make pro tools unexpectedly quit upon closing it....its happened like 9 times in a row and wasting my time... if someone could suggest something or knows the answer i'd love it! thanks

___
seifaldin
G5 - OS10.3 - 002Rack - PTLE 6.4 - TRITONRack - Mach5 - Waves - etc
Reply With Quote
  #2  
Old 10-27-2004, 10:05 PM
Brent Flash Brent Flash is offline
Member
 
Join Date: Jun 2004
Location: Louisiana
Posts: 214
Default Re: PT QUITTING

I had this happen to me one time with version 4 and the way I got around it was to construct another session and import all the parts from the one crashing. It was a pain in the butt but is stopped crashing. I never figured out why it did it so can't help you there.
Reply With Quote
  #3  
Old 10-28-2004, 02:30 AM
Infa Infa is offline
Member
 
Join Date: Jun 2004
Location: San Francisco, CA. U.S.A.
Posts: 1,023
Default Re: PT QUITTING

It's just a corupted file at some point. Whether it be automation, fade, PLUG IN, or actual audio-- some type of corruption is causing it.

That is the reason.

Do what Brent said, and it should solve it.

If NOT,,,, then I had that happen to me, and it ended up just being a plug in (aahhem,, them one kind of plug ins), and I just took it off, saved the session, then put it back on.. Worked perfectly ever since...

Try both methods --

Hope it helps --
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
PT 8.0.4 quitting often? jazzhawk 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 07-20-2010 05:21 PM
help, PT quitting on me halvy1717 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 03-05-2007 08:01 PM
Quitting Digitrove Pro Tools TDM Systems (Win) 4 07-07-2004 08:50 PM
001 and 002 really different? Why is my G4 quitting on me? healer 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 08-05-2003 02:21 PM
Mac quitting by itself Bunting Ho 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 12 09-24-2002 05:43 PM


All times are GMT -7. The time now is 05:45 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com