Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-24-2006, 10:16 AM
Spydogen Spydogen is offline
Member
 
Join Date: Nov 2006
Location: Bristol...UK
Posts: 12
Default XPAND! not working

I've recently started trying to use XPAND....but whenever I try and load a preset it says "xpand.bat file not found" in the little window...

can anyone help?

Reply With Quote
  #2  
Old 11-24-2006, 10:30 AM
Holly73 Holly73 is offline
Member
 
Join Date: Dec 2005
Location: Ulm, Germany
Posts: 522
Default Re: XPAND! not working

Did you choose standard installation of Xpand? Then the file should be in Program Files\Digidesign\Xpand! Check if it is there. If it is not, you need to install it again.
__________________
 MBPr 15" (Mid 2015) i7, PT12.4, Studio One 3, UA Apollo Quad Firewire
Reply With Quote
  #3  
Old 11-28-2006, 04:35 PM
casperfun casperfun is offline
Member
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 489
Default Re: XPAND! not working

you have to find it and move it to right place. did it recently.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Xpand 2 not working! MJHarvey89 Windows 4 10-07-2012 06:13 PM
Xpand Not working in PT 7.4 stillwarm Virtual Instruments 2 12-07-2007 06:37 AM
Xpand! not working Josiah LE Virtual Instruments 3 06-01-2007 01:51 AM
Xpand! Not working surmonte Virtual Instruments 5 05-31-2007 12:36 PM
Xpand Now Working... tomhartman Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 01-16-2007 06:27 PM


All times are GMT -7. The time now is 09:40 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com