Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 05-29-2002, 06:35 AM
MadMax MadMax is offline
Member
 
Join Date: Jul 2001
Location: Canova Beach, FL
Posts: 30
Default Freshly Formatted, Doesn\'t recognize Driver

ASUS A7V266 MOBO VIA KT266 ATHLON 1.4G Dual Boot 98se & 2K pro. Trying to install Digi 001. Device manager doesn't see Digi Card.???
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Wavelab don't recognize the driver asio from digi 003 apits 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 6 09-21-2011 05:48 AM
protools 8 audio driver not recognize eranf 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 4 06-13-2010 12:52 AM
CoreAudio Driver 7.4.2 won't recognize Digi 002 Rack guitarmaggedon 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 7 02-06-2009 11:09 AM
MobilePre USB Driver-PTF Does Not Recognize wdannevi Digidesign Hardware & Software 1 06-21-2003 09:30 AM
Cubase SL does not recognize new Core Audio Driver jasona 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 04-03-2003 12:49 AM


All times are GMT -7. The time now is 01:55 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com