Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Other Products > MIDI

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 06-11-2010, 11:19 PM
n8tron n8tron is offline
Member
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 152
Default axiom pro and MCU together (bugs)

I'm trying to use a mackie control universal and an axiom pro, but they seem to get in each others way. when hypercontrol is active the mcu doesn't always respond, the banks are often off, and in fact bank switching on the axiom will bank switch on the MCU, but not always correctly. Any idea how to get these two working together correctly?
Reply With Quote
  #2  
Old 06-12-2010, 07:14 PM
filosofem filosofem is offline
Member
 
Join Date: Apr 2005
Location: Christchurch NZ
Posts: 11,864
Default Re: axiom pro and MCU together (bugs)

That's HUI Mode, no?
__________________
Aaron Mulqueen - 001 HD Native
Reply With Quote
  #3  
Old 06-13-2010, 01:52 PM
n8tron n8tron is offline
Member
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 152
Default Re: axiom pro and MCU together (bugs)

HUI with the MCU, hypercontrol with the axiom pro.

It's been inconsistent. Last night I got it working perfectly, the bank switching still doesn't work on the MCU, but it works on the axiom pro, and the MCU follows it. At least the faders are in sync now.
Reply With Quote
  #4  
Old 06-13-2010, 02:12 PM
filosofem filosofem is offline
Member
 
Join Date: Apr 2005
Location: Christchurch NZ
Posts: 11,864
Default Re: axiom pro and MCU together (bugs)

Can you send me an email. filodirect[at]gmail[dot]com
__________________
Aaron Mulqueen - 001 HD Native
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
11.1.2 on Mountain Lion bugs bugs bugs. command+f, elastic audio, discoloration farmfresh Pro Tools 11 21 05-01-2014 07:21 PM
Axiom Pro 49 and Axiom 61, Prepheral issue? udhoshi 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 02-22-2011 03:45 PM
Two 7.3.1 bugs....anyone seen these? lebowski 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 01-24-2007 06:16 PM
7.3 bugs dtrusz Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 01-21-2007 01:00 PM
Bugs in my box - no, REAL BUGS !!!!!!!!! Mixtrix 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 09-25-2006 06:33 PM


All times are GMT -7. The time now is 06:12 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com