Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Getting Started

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #21  
Old 06-26-2022, 11:45 AM
Steven O'Neill Steven  O'Neill is offline
Member
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 41
Default Re: playback engine issue

Quote:
Originally Posted by Darryl Ramm View Post
You posted many questions in one thread, ... when maybe you ought to bother reading some documentation, or you know like following the on screen directions the installer is giving you vs guessing stuff works.
my "many" questions arose out of answers I was receiving so I figured better to ask here in context vs starting a new topic.

nonetheless your comment is noted. didn't mean to trigger you. tootle-ooh.
Reply With Quote
  #22  
Old 06-27-2022, 03:55 PM
Bookerv12 Bookerv12 is offline
Member
 
Join Date: Jun 2000
Location: No fixed address
Posts: 888
Default Re: playback engine issue

Steven,
You are speaking with someone who will help solve your problem...For free...
He appears a little ornery, but may just be a little frustrated by recurring questions.
Order your soup, go to the back of the line.
The soup is awesome.
Swallow your pride.
It's OK
__________________
bookerv12
Reply With Quote
  #23  
Old 06-28-2022, 07:58 AM
Steven O'Neill Steven  O'Neill is offline
Member
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 41
Default Re: playback engine issue

Quote:
Originally Posted by Bookerv12 View Post
.
He appears a little ornery, but may just be a little frustrated by recurring questions.
Yeah, because life is so hard. He can be “ornery”, that’s fine, but the notion that I’m to bow and kiss his ring? LOL…Nope. I stand by what I said and solved the problem on my own. Thanks for the info though (sincerely).

“Hard times make strong men. Strong men make good times. Good times make weak men. Weak men make hard times” ~ rinse/repeat
Reply With Quote
  #24  
Old 06-30-2022, 06:50 PM
Bookerv12 Bookerv12 is offline
Member
 
Join Date: Jun 2000
Location: No fixed address
Posts: 888
Default Re: playback engine issue

No one asked you to kiss anything Steven.
Glad to hear you got it fixed.
__________________
bookerv12
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Playback Engine issue musicman09_76 Pro Tools 12 3 02-11-2017 03:02 PM
Playback Engine Issue (Won’t load session with chosen playback engine) MattyJones Pro Tools 11 0 11-02-2015 11:52 AM
Playback Engine issue lillo9546 macOS 4 03-03-2015 12:48 PM
Playback engine issue Bill Simmons Getting Started 6 07-01-2013 06:20 AM
Playback Engine>Current Engine issue Hunterkiss macOS 0 06-28-2013 01:14 PM


All times are GMT -7. The time now is 03:24 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com