Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 10

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-17-2011, 05:36 PM
propower propower is offline
Member
 
Join Date: Mar 2002
Location: Redmond, WA
Posts: 2,202
Default Pro tools 10 stable for drum VI's??

Hey all,

PT10 running nicely on fresh Lion install...... time to add at least one drum VI's......

How are the following doing for people?? Any to stay away from for now??

BFD2
Stylus RMX
DrumCore 3
EZ Drummer

THANKS MUCH!
-Lee
__________________
2017 27" iMac 3.8GHz i5, 1TB SSD
Logic ProX, Studio One V4, PT current version, Apogee Ensemble TB
Musician: http://www.ivanlee.net/
Design Engineer: http://www.propowerinc.com/resume.html
Reply With Quote
  #2  
Old 11-17-2011, 06:49 PM
Hanswurstlsepp Hanswurstlsepp is offline
Member
 
Join Date: Aug 2009
Location: GERMANY, area Karlsruhe/Stuttgart/Mannheim
Posts: 970
Default Re: Pro tools 10 stable for drum VI's??

Quote:
Originally Posted by propower View Post
Hey all,

PT10 running nicely on fresh Lion install...... time to add at least one drum VI's......

How are the following doing for people?? Any to stay away from for now??

BFD2
Stylus RMX
DrumCore 3
EZ Drummer
Hi,

I'm still on OS10.6.8 but RMX works great here.
Also I'm using Battery in every session with also no problems.
I even had Kontakt5 directly in one session using StudioDrummer without any problems.
I donno bout BFD2, DrumCore3 & EZ Drummer as I'm not using it.
__________________
Cheers, STeff
---------------------------------------
MacPro5,1 , 32 Gig Ram, 2xATI Radeon HD 5770, OSX10.13.2  Pro Tools|HDX Ultimate 2021.3.1  HD I/O&192Digital&96&96i I/Os  D-Command ES  4xUnitor8 & 2xAMT8
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Need advice,best settings PT8.03 LE, Drum VI's! Badelement1 Virtual Instruments 1 11-01-2013 06:50 PM
Pro Tools 9, VI's. Terry Wetzel Virtual Instruments 2 05-30-2013 05:44 AM
Who is running a STABLE system for VI's in PT8? usastra Pro Tools TDM Systems (Mac) 8 10-15-2010 06:08 AM
50 Spectrasonics VI's, 50 NI VI's and 50 structure all in one pro tools session crizdee Pro Tools TDM Systems (Mac) 11 04-03-2010 09:03 AM
Logic user. Are PT VI's stable yet? upscaps Virtual Instruments 1 08-24-2008 09:00 AM


All times are GMT -7. The time now is 07:29 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com