Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 12-22-2008, 02:32 AM
glavender glavender is offline
Member
 
Join Date: Dec 2008
Location: Cambridge, Ontario
Posts: 2
Default LE won't launch since latest OS X Security update

I'm running Pro Tools Le 7.1.1 on a Macbook Pro with OS X 10.4.11. I was using PT the other day and when I finished up I had a software update available so I did the update. Ever since, PT hasn't been able to launch! Tried repairing the pre binding, did the combo update, repaired permissions many times, restarted many many times, dumped my plist, preferences and Digidesign Databases on all drives, reinstalled Pro Tools twice and nothing seems to work. In the past some combination of the above attempts at correcting the problem have been successful. Am I missing something this time or does Digidesign need to send out another update to fix this?
Reply With Quote
  #2  
Old 12-22-2008, 05:22 AM
Hartje Hartje is offline
Member
 
Join Date: Mar 2002
Location: Germany
Posts: 4
Default Re: LE won't launch since latest OS X Security update

Check this thread:
http://duc.digidesign.com/showthread...38#post1317538

I hope they`ll provide us with afix soon...
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Latest 'Security Update' for SL musicman691 General Discussion 1 02-04-2012 10:00 AM
Any problems with the the latest security, Quicktime or iTunes updates? WernerF Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 04-01-2009 03:34 PM
MAC OS 10.4.11- Protools 7.3.1 won't launch after Security Update HolyTalentMusic 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 38 03-31-2009 07:59 PM
Pro Tools Doesn't Launch After security update tickles 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 01-21-2009 08:36 PM
Apple's security update is out, should i update? Arvid Gunardi 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 11-25-2003 09:00 AM


All times are GMT -7. The time now is 07:23 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com