Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 07-09-2009, 08:52 AM
peeweedrummer peeweedrummer is offline
Member
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 4
Default help with hd 7.4 - nuendo mtc sync problem

Hi
I just upgraded my pt software from 6.9 to 7.4 and now im having a problem with mtc. im trying to sync pt to nuendo via mtc.

problem-
everything is running fine at first but after about 10 sec nuendo stops syncing with pt for about 2 sec. after this happens nuendo starts again but is now out of sync with pt.(its 2 sec behind).

is this a common bug in 7.4?

ps. i havent changed the nuendo settings at all just pt.

cheers steve
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problem with Windows 7 64 bit / Nuendo 32 bit / EuControl 2.5.7 Klosse Artist Series 2 12-07-2011 02:50 PM
Problem when using Nuendo 3! kieuphucuong 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 04-22-2008 03:48 PM
Sync issues....PT and Nuendo elementsound Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 09-06-2004 01:29 AM
Problem opening Nuendo 2 OMF in DigiTranslator jdaboll Pro Tools TDM Systems (Mac) 6 05-26-2004 08:33 PM
How to sync Protools with Nuendo. Jayman#9 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 4 11-07-2002 05:09 AM


All times are GMT -7. The time now is 02:50 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com