Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-22-2006, 02:23 AM
finalcut finalcut is offline
Member
 
Join Date: Dec 2001
Location: The Last Frontier
Posts: 694
Default Strange MP3 AUTH Problem

I just replaced my old DAW - my other one died.


Issue 1-
So I went to Authorize my MP3 Option with the response code that I used on my old box & it does not work.

Issue 2 -
So I figured I'd deal with it later and just activate the 30 day trial but that option no longer exists, and now I get an error when trying to activate the MP3 Option saying that there is a missing DLL....

Anyone ever deal with this or have any thoughts?
This really sucks cause I just fired up this new box!

If I was sure that reinstalling the program would fix it I'd give it a go, but I just hate doing that kind of stuff if it won't help....
Reply With Quote
  #2  
Old 11-22-2006, 04:14 AM
spkguitar's Avatar
spkguitar spkguitar is offline
Member
 
Join Date: Apr 2003
Location: Pittsburgh
Posts: 18,161
Default Re: Strange MP3 AUTH Problem

Read THIS PAGE. If nothing there helps, you will have to contact digidesign.
__________________
My Website: Pro Tools "Newbie" Help

Studio rig: Gigabyte GA-EX58-UD3R, Intel i7 920, 6GB Patriot DDR3, NVidia 8600GS, LG GGW-H20L BD-RE, Sony CRX195E1 CD-RW, 2x WD Caviar black 640GB (os swap), 1x WD caviar 320GB (sessions), 1x Maxtor 120GB (sessions), 1x Seagate 1TB (samples/loops), Profire2626, Command8, PT12 on OSX

Mobile Rig: 2015 MacBook Pro Retina, Apollo Twin, PT12
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
BF Fairchild 670-PT 8.0.4 auth. problem lownotesinc Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 10-21-2012 01:17 PM
MP3 Option Auth. Problem. Gemylon 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 4 06-22-2010 06:22 PM
strange pt8 ilok auth missing message? crizdee Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 02-07-2009 03:39 PM
Auth. Code Problem Gkyaun 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 02-05-2008 05:46 PM
Problem to auth Machine Control OSX Aquarius Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 03-25-2003 09:44 AM


All times are GMT -7. The time now is 10:34 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com