Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Other Products > MIDI

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 04-15-2013, 02:11 PM
Cosme's Avatar
Cosme Cosme is offline
Member
 
Join Date: Feb 2004
Location: South New Jersey
Posts: 78
Default How to Record Arm Record Enable using Axiom Pro Hyper Control

I'm on a mac with ptx. I read the Axiom DirectLink for Pro Tools
User Guide and didn't get anywhere. I did a search on here and didn't get anywhere.
I removed my Digi002 and replaced it with the Axiom Pro and now I can't work at lightning speed any more because I don't know how to record enable a track with the controller.
Thanks in advance for your help.

Last edited by Cosme; 04-16-2013 at 04:58 AM.
Reply With Quote
  #2  
Old 04-16-2013, 04:56 AM
Cosme's Avatar
Cosme Cosme is offline
Member
 
Join Date: Feb 2004
Location: South New Jersey
Posts: 78
Default Re: I need help: How to record enable using Axiom Pro61 Hyper Control

If anyone else searches the web for this, I found the answer. Here it is:
Press the S18 button a few times while looking at the Axiom's display and you will see the bottom line of the display toggle between
[Track Mute], [Track Solo], [Track Select], [Record Arm] once you have the display on [Record Arm] you can use the other S switches to arm each track.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Axiom Pro, hyper control often freezes manik MIDI 1 03-11-2011 01:42 PM
Axiom 61 Hyper Control ??? frankielouis Pro Tools M-Powered (Win) 5 12-31-2009 12:17 PM
PT8 - HUI record enable leads to record-safe JMDNYC Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 12-30-2008 06:33 AM
Record Enable via Midi Control change from Controller?? jallen 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 06-17-2008 03:38 PM
Urgent: Record Enable greyed out--can't record! FlyingDisc 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 04-25-2001 09:55 AM


All times are GMT -7. The time now is 11:52 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com