Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 09-10-2010, 10:54 AM
Peter Miller Peter Miller is offline
Member
 
Join Date: Nov 2001
Location: Melbourne, Australia
Posts: 22
Default Workspace Search Errors

I'm having a problem in the Workspace browser where searching on some terms returns an error: BNeoa_Utils::Find Asset Failed (Searching Databases)

There seems no rhyme or reason as to what returns the error, and some searches I've done recently were fine on words that now return errors. I've tried the usual - trashing dbs, db cache and prefs, . Nothing seems to fix it. It pretty much renders the search function useless.

Also, I've noticed that after I trashed all caches & prefs, PT didn't seem to rebuild them on the next boot.

Anybody seen this, or know what it is?

PT v8.0.4 on a 2 x 2.93 G Quad Core with 8G of RAM
Mac OS 10.6.4
Reply With Quote
  #2  
Old 09-10-2010, 01:09 PM
formfunction formfunction is offline
Member
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 1,153
Default Re: Workspace Search Errors

Quote:
Originally Posted by Peter Miller View Post

Also, I've noticed that after I trashed all caches & prefs, PT didn't seem to rebuild them on the next boot.

Anybody seen this, or know what it is?

PT v8.0.4 on a 2 x 2.93 G Quad Core with 8G of RAM
Mac OS 10.6.4
Pt doesn't put that stuff on every drive now, since 8.0.3 I think. It's why we can unmount drives easily now. I think it just puts them on the system drive. Ff
Reply With Quote
  #3  
Old 09-10-2010, 01:50 PM
Peter Miller Peter Miller is offline
Member
 
Join Date: Nov 2001
Location: Melbourne, Australia
Posts: 22
Default Re: Workspace Search Errors

Seems OK now. I deleted all prefs and caches, ran a permissions fix, shut down my machine and restarted. Something got flushed and I'm up and running again...
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
workspace crash on search results? Brent_Sydney Post - Surround - Video 8 07-25-2011 10:25 AM
PT8 Search in Workspace bug matt connolly 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 08-03-2009 07:44 PM
Cannot search on via file comment in workspace. AudioMatik 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 01-17-2007 01:47 PM
workspace search problem markabaus Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 08-25-2006 11:09 AM
Workspace Search crash joeyk 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 6 05-11-2006 01:05 PM


All times are GMT -7. The time now is 11:26 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com