Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 12-30-2008, 06:33 AM
JMDNYC JMDNYC is offline
Member
 
Join Date: May 2007
Location: New York City
Posts: 221
Default PT8 - HUI record enable leads to record-safe

A hard thread to title. What I mean to say is when trying to put a midi track into record using my Mackie Control (using the HUI protocol) the track acts as if I Command-clicked on the record button, turning it grey.

I noticed in the literature that HUI doesn't seem to be supported anymore in PT8. Most functions seem to work as before, except it doesn't seem to scrub anymore and this weird anomaly.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
What leads do I need to connect my keyboard to record it with Pro tools SE? isabellojello Pro Tools SE and Essential (Win) 1 04-24-2013 12:44 PM
How to Record Arm Record Enable using Axiom Pro Hyper Control Cosme MIDI 1 04-16-2013 04:56 AM
Record "Safe" accidental drop out of record jamesb1t Tips & Tricks 2 02-08-2007 05:11 PM
lag during record enable steve kirk 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 09-10-2001 05:09 PM
Urgent: Record Enable greyed out--can't record! FlyingDisc 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 04-25-2001 09:55 AM


All times are GMT -7. The time now is 06:57 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com