Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 09-23-2007, 01:01 PM
D&N D&N is offline
Member
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 4
Default in what file are the contents hardware setup saved?

Does anyone know the file, in which the settings of hardware setup dialog are saved? Recently I've reinstalled the MacOS and PT and had to manually reconfigure hardware I/O. I especially mean multiple physical outputs assigned to one logical output(ie for monitoring and metering). Loading my favorite I/O setups didn't help because these settings are not the part of the I/O setup file, although they can be configured through I/O setup dialog page.
Reply With Quote
  #2  
Old 09-23-2007, 01:32 PM
mhmh mhmh is offline
Member
 
Join Date: Sep 2005
Location: Frankfurt, Germany
Posts: 515
Default Re: in what file are the contents hardware setup saved?

In the DigiSetup.
__________________
Mac Pro 2,4 GHz 12-Core Intel Xeon (Westmere) 32 GB RAM, OSX 10.10.5, HD I/O 16x16 analog, HD I/O 16x16 digital, 192, PT HDX2, PT HD 12.6.0

http://www.pelhamundhaas.de/index2.html
http://www.pelhamundhaas.de/vita.html
www.3-p.de
www.imglashaus.de
Reply With Quote
  #3  
Old 09-23-2007, 09:59 PM
JC925602 JC925602 is offline
Member
 
Join Date: Nov 2000
Location: Montreal
Posts: 769
Default Re: in what file are the contents hardware setup saved?

If you change your setup on a regular basis, you can try my little application Multi Hardware Setup.

It automate the task of duplicating and renaming the Digisetup.OSX file.

JC
Reply With Quote
  #4  
Old 09-29-2007, 01:56 PM
D&N D&N is offline
Member
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 4
Default Re: in what file are the contents hardware setup saved?

Thanx to both of you who answered!!! The multi hardware setup is really great!:)
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
-- Where is the saved Eucon settings file? -- jameswilletts Artist Series 2 12-10-2012 11:51 AM
Ideascale for layouts to be saved in ptx file Brent_Sydney Artist Series 10 10-04-2012 09:25 AM
PT Session saved as Unix file? mals Pro Tools TDM Systems (Mac) 9 02-21-2006 03:24 AM
Hardware Setup Default file path? Mr. Rubberburner Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 10-18-2005 03:39 PM
Midi Setup Not Saved With P2K rj333 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 09-25-2001 05:26 AM


All times are GMT -7. The time now is 11:36 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com