Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-11-2007, 07:21 PM
univox1 univox1 is offline
Member
 
Join Date: Dec 2001
Location: nashville, tn
Posts: 111
Default big delay when playing virtual instrument

everything was working fine then all of a sudden there a huge delay from when i hit a key on my usb keyboard and when sound comes out of reason rewire in pro tools? anyone have this happen to them?

mp
Reply With Quote
  #2  
Old 01-12-2007, 05:16 AM
25ghosts 25ghosts is offline
Member
 
Join Date: Jan 2006
Location: Hamburg, Germany
Posts: 3,333
Default Re: big delay when playing virtual instrument

try either to just open the playback engine window and close it again or toggle the input on the channel where you got the plug instantiated.

These are guidelines directly from native instruments...
__________________
2016 MacBook Pro Retina | 16GB RAM | 1TB SSD | OS X Latest - PTHD 12 Latest | 4K LG Thunderbolt Display | Logic Pro 10
Reply With Quote
  #3  
Old 01-13-2007, 10:15 AM
univox1 univox1 is offline
Member
 
Join Date: Dec 2001
Location: nashville, tn
Posts: 111
Default Re: big delay when playing virtual instrument

THANKS FOR THE REPLY. still not working corectly. any ideas
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
no souind through phones when playing virtual instrument mgalimbe Pro Tools M-Powered (Win) 1 09-28-2010 08:35 AM
Virtual Instrument help! madgt621 Virtual Instruments 2 04-06-2010 05:57 AM
Playing Virtual Instruments jaxsun23 Tips & Tricks 9 01-02-2009 08:01 AM
Lag when using virtual instrument... onebigtrip 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 4 04-22-2008 10:47 AM


All times are GMT -7. The time now is 03:51 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com