Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Pro Tools 2021

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #21  
Old 05-14-2021, 01:16 AM
XJENSEN XJENSEN is offline
Member
 
Join Date: Dec 2004
Location: Gent, Belgium, Europe
Posts: 408
Default Re: 3 Pro Tools issues that should be the simplest tasks of any DAW

I think I got a similar response a few years back..
Reply With Quote
  #22  
Old 05-14-2021, 04:29 PM
foxes's Avatar
foxes foxes is offline
Member
 
Join Date: Jul 2012
Location: London UK
Posts: 203
Default Re: 3 Pro Tools issues that should be the simplest tasks of any DAW

Quote:
Originally Posted by XJENSEN View Post
I think I got a similar response a few years back..
Well that says it all, Avid are never gonna fix this!
__________________
iMac 27" Late 2013 3.5Ghz i7 32GB Ram 3TB HDD, 1TB SSD Samsung 850 Pro, High Sierra 10.13.6, Pro tools 2021.3, 2020.12 & 2020.9 installed. UAD Apollo 8 Quad & Satellite Quad, Reason Suite 11.3.8, Logic Pro X 10.4.8 (need to upgrade to Mojave for LPX10.6), plugins & VI's by practically everyone. G-Tech Mini 1TB HDD, 3 x 1TB Glyph GT050Q, Lacie Rugged 500GB & several assorted drives.....lots & lots of hardware synths & outboard

https://soundcloud.com/2b3productions
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
AVID !!! you are making me mad - my license not working - Pro Tools doesn't work!!! HMA Licensing & Accounts 22 11-03-2016 12:14 PM
A simple guide to making your Pro Tools TDM system work! BigEvil Pro Tools TDM Systems (Mac) 10 01-19-2011 01:31 PM
making reason work with 002? JoJitzo 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 07-13-2004 08:10 PM


All times are GMT -7. The time now is 11:00 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com