Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Getting Started

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 04-02-2014, 08:12 AM
cipaudio cipaudio is offline
Member
 
Join Date: Mar 2009
Location: Bordeaux
Posts: 8
Default Problem i have 2 avid accounts

I have an old account with products regiistered & an old ilok key that were on an old machine that crashed.

I have a new account with a new Protools 11.

How can i have my old plugins registered to my new account, & to my new ilok key, so I will be able to upgrade them ?
Thanks to any idea proposed.
Reply With Quote
  #2  
Old 04-02-2014, 10:17 AM
Bruce Paine's Avatar
Bruce Paine Bruce Paine is offline
Admin Emeritus
 
Join Date: Apr 1998
Location: Carmel, CA
Posts: 2,824
Default Re: Problem i have 2 avid accounts

To resolve issues with your Avid account, you can contact Avid Customer Support through the registration case page here:
http://avid.force.com/Support/RegistrationCaseCreation

They can also give you advice about your iLok account, but if you have a problem accessing your iLok account, you may be directed to support at www.iLok.com.
__________________
Bruce Paine
System Details
Reply With Quote
  #3  
Old 04-02-2014, 10:34 AM
nst7 nst7 is offline
Member
 
Join Date: Oct 2008
Location: Cincinnati OH
Posts: 9,828
Default Re: Problem i have 2 avid accounts

If it's just dealing with licenses on your old Ilok, you can easily transfer them to a newer Ilok using the Ilok license manager. This is completely separate from anything with your Avid account.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Windows User Accounts, Error Messages and PT/Avid Folders PatriotsBiker Windows 10 06-29-2013 07:53 AM
PT10 and CPTK registered on different AVID accounts richardlewisx Pro Tools 11 1 06-21-2013 11:10 AM
Combining Avid Accounts - Can it be done? SadFirecracker General Discussion 1 04-03-2012 05:06 PM
Merging Multiple Avid Accounts Breathless General Discussion 2 04-02-2011 10:54 AM
Problem with LE 7.1 and multiple user accounts djaikon 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 04-06-2006 04:38 PM


All times are GMT -7. The time now is 05:51 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com