Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 05-21-2008, 11:13 AM
laurellen laurellen is offline
Member
 
Join Date: May 2007
Posts: 8
Default Terrible clicking sound when record midi to audio track

Can anybody help?! Whenever I try to record midi from the output of my keyboard to an input on my Mbox2 I get a loud constant clicking/tapping sound. Louder than the audio itself. I have no idea what it is as am pretty new to this stuff.

I'm running Portools LE7.1.1 through an MBox 2 on my MacBook. MacBook is running OS X v. 10.4.7. Do you need any of this info to solve my problem? Hope it is something simple...
Reply With Quote
  #2  
Old 05-21-2008, 11:20 AM
bwandon bwandon is offline
Member
 
Join Date: Apr 2008
Location: Houston
Posts: 11
Default Re: Terrible clicking sound when record midi to audio track

Is it possibly a click track or metronome?
Reply With Quote
  #3  
Old 05-21-2008, 12:00 PM
laurellen laurellen is offline
Member
 
Join Date: May 2007
Posts: 8
Default Re: Terrible clicking sound when record midi to audio track

Its not that kind of click. Its a rapid click - so rapid it is verging on a buzz. Infact, its happening now as soon as I connect my keyboard to my Mbox input.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Unable to Record (digitize) a Regular Midi Track to an Audio Track JuicyMusic macOS 9 02-27-2013 08:52 AM
Auto Record Arm when clicking on a track after update 10.1.2 on Win Ludia Pro Tools 10 0 04-29-2012 11:33 PM
Getting a double audio sound when i record MIDI JGBalzac MIDI 2 10-20-2008 08:04 PM
SOLVED: Not able to record audio - track shows high sound tobbenos 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 03-31-2008 12:05 AM
How do I record a MIDI track onto an audio track? shemcom 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 07-11-2003 06:13 AM


All times are GMT -7. The time now is 07:12 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com