Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 06-18-2006, 08:58 AM
N@W N@W is offline
Member
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 7
Default Protools 6.4 Freezing

Hi, I have prottols on the 001. Protools loads fine but freezes after about five mins on use. Also when I am using windows media player using the ASIO drivers the same thing happens.

I have updated everything as far as I can see with the new ASIO and CS6 and CS9. Anyone got any suggetions?


Running a Dell dimension intel 3.0 with 2 gig of ram. Windows XP Home SP2

Cheers

Alan
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Protools 10 hd on sony vio keeps freezing ADEIGHt Pro Tools 10 3 04-04-2013 04:22 PM
Protools and 003 keep freezing? KevinAllen 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 01-08-2010 07:36 PM
Help! ProTools Freezing! bigbubbaj 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 4 06-02-2004 09:29 AM
G5 w/ 002, Protools keeps freezing PLEASE HELP!!! gryzing 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 4 02-20-2004 08:07 PM
5.1 sys 9.1 protools mysterious freezing snape Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 04-01-2001 05:00 PM


All times are GMT -7. The time now is 01:20 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com