Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Post Production > Post - Surround - Video

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-18-2004, 05:35 PM
feliponk's Avatar
feliponk feliponk is offline
Moderator
 
Join Date: Nov 2002
Location: Miami, FL, USA
Posts: 1,236
Default Avid Adrenaline to Protools HD via Unity

Hi there: I want to know if there's anybody using this type of setup, based on Windows XP, using Avid Adrenaline 1.1.1, Unity 3.3 and Protools 6.2
__________________
Felipe Gonzalez A.
Avid ACSR Elite
Dante Certified
http://felipousismix.wix.com/felipousismix

Custom Mac Pro OSX Mojave | Windows 10 Pro 64 | ProTools HD 2020 | Merging HAPI ADA8 | UAD Quad PCIe | Avid Artist Mix | Kali IN-8 | Presonus Temblor 10 | Softube, SSL, Universal Audio, Slate Digital, McDSP, Fabfilter, Plugin Alliance among other plugins
Reply With Quote
  #2  
Old 02-11-2004, 01:44 PM
feakerboo feakerboo is offline
Member
 
Join Date: Nov 2001
Posts: 227
Default Re: Avid Adrenaline to Protools HD via Unity

Unity doesn't work on OSX Protools.

We have an Adrenaline on OSX and a PTHD on OS9 on the unity right now

-brad
__________________
Brad e
Partial Credits
Reply With Quote
  #3  
Old 02-12-2004, 08:24 AM
feliponk's Avatar
feliponk feliponk is offline
Moderator
 
Join Date: Nov 2002
Location: Miami, FL, USA
Posts: 1,236
Default Re: Avid Adrenaline to Protools HD via Unity

I know that, and nobody knows when it's gonna be available. Right now I'm running PT 6.2 HD CS4 and it's runnig very strong and trouble free and working with 1.30 hours length video with 3:1 resolution and more than 700 audio files
__________________
Felipe Gonzalez A.
Avid ACSR Elite
Dante Certified
http://felipousismix.wix.com/felipousismix

Custom Mac Pro OSX Mojave | Windows 10 Pro 64 | ProTools HD 2020 | Merging HAPI ADA8 | UAD Quad PCIe | Avid Artist Mix | Kali IN-8 | Presonus Temblor 10 | Softube, SSL, Universal Audio, Slate Digital, McDSP, Fabfilter, Plugin Alliance among other plugins
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Protools and avid adrenaline interface for video Dan Downs Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 06-11-2012 06:46 PM
Avid Unity -XP and ProTools on OS X nmiller79 Post - Surround - Video 4 06-21-2005 02:49 PM
ProTools & Avid Unity trickypig Post - Surround - Video 3 06-07-2004 07:54 PM
Avid Adrenaline to Protools HD via Unity feliponk Pro Tools TDM Systems (Win) 0 01-18-2004 05:37 PM
ProTools AV and Avid Unity Thierry Peters Post - Surround - Video 1 03-19-2001 08:54 PM


All times are GMT -7. The time now is 09:38 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com