Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-26-2004, 04:50 PM
Infynity Infynity is offline
Member
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 4
Default Disk Allocation Problems Help!

The original disk allocation for this session can not be used one or more drivers could not be found or are invalid for this session. As a result disc allocation has been modified. Would you like to verify a new disk allocation.

Help!!!

I run a 002 rack with pro tools 6.1 and i have an external fire wire drive.

Everything has been going fine until yesterday when i get this messgae. All my audio files are still there and my audio drive boots.
I haven't changed any settings....
Does anyone know whats going on ?
Reply With Quote
  #2  
Old 02-27-2004, 12:48 PM
carbonunit carbonunit is offline
Member
 
Join Date: Jun 2002
Location: providence, rhode island
Posts: 69
Default Re: Disk Allocation Problems Help!

Yeah, this has happened to me a couple of times, and the first time
scared the crap out of me.... it was an important project with the guy
standing there looking over my shoulder freakin'

This appears to be a FireWire related issue that pops up once in a while,
and makes it appear that PT can't find your files

Go to the Workspace menu selection (I think it's under the Windows menu,
but I'm at work right now and can't check). Workspace will list your
drive volumes and allow you to select R (record) P (playback) or T (Transfer)

In the A column (Audio), make sure that R is selected for the drive in question.

Back out of the menu, reboot and you should be good.

This has happened to me twice even though I've always started the components
in the proper order.

Hope this helps,
Dave
__________________
dave cardoza
carbon unit productions
---------------------------
infest the planet.

PB al 12" G4
750 MB ram
OSX 10.3.1
Digi 002R
PTLE 6.2.2
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
having disk allocation problems dwayne00 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 02-27-2006 10:07 AM
disk allocation problems alnoose Post - Surround - Video 4 10-01-2005 11:16 PM
Disk Allocation problems when using template mrufino1 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 6 02-13-2005 12:10 AM
disk allocation problems troswalt 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 11-05-2003 08:55 AM
6.1, MIDI problems and disk allocation N.E.R.D 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 09-01-2003 05:38 AM


All times are GMT -7. The time now is 01:12 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com