Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-26-2006, 06:00 PM
canoe canoe is offline
Member
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 1
Default DAE error 51 opening session

Hello to all!

Can anyone please tell me why I get a DAE error 51 (cannot open in Classic mode as far as I know) when opening certain sessions? I seem to have no problem if I open the same session on my internal drive.
I run LE 5.3 on a G4 OS 9.2.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Error Opening Session adam79 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 11-10-2012 12:35 PM
Error Opening Old PT Session Imgoinmad Pro Tools 10 3 10-30-2012 08:31 AM
Have you gotten this error when opening a session? Strider Pro Tools 9 4 01-24-2011 01:20 PM
Opening Session Error Edson 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 11-24-2007 11:50 AM
Error opening session w/6.1 Pirate Post Pro Tools TDM Systems (Mac) 12 02-13-2004 12:12 PM


All times are GMT -7. The time now is 02:50 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com