Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 04-16-2012, 03:21 PM
David Correia David Correia is offline
Member
 
Join Date: Apr 1999
Location: Seekonk, MA
Posts: 56
Default PT 5.31 TDM Plugins Crashing Bug ****

A few days ago some, not all, of my copy protected TDM plugins - Autotune 3.10, Maxim, Focusrite D2, Brune-Reso, D-Fi, & Reveb One - would not load stating:

"Your clock is set to a date that is inconsistent w/the release date of {e.g.} AT TDM 3.10.

Press Cancel ...
Press Ok to ignore & continue."

When I press Ok to use the plugin, it crashes Pro Tools. The date on the Mac is in fact correct. The problem is not the PRAM battery. Other protected TDM software (Waves Renn Plugs, UAD) load and work fine. ** And if I set the date back to last year, all the plugs in again works fine. **

This HD2 TDM system with Pro Tools 5.31 has always worked flawlessly.

btw it will play back previously automated Autotuned tracks. It only crashes when I select one of the above plugs to open it. I sent a note to Antares but haven't heard back yet.

Any help appreciated. This must be some odd copy protection software bug.

(As to why I haven't upgraded - I know many here may look down their noses at anyone still using GASP older software - well, my fave processing gear is my analog outboard gear. And this version of PT - at least before this incident - crashed about twice a year.)

Thanks.



David Correia
www.Celebrationsound.com
Reply With Quote
  #2  
Old 04-16-2012, 07:43 PM
Craig F Craig F is offline
Member
 
Join Date: Aug 2000
Location: Portland, OR
Posts: 12,591
Default Re: PT 5.31 TDM Plugins Crashing Bug ****

clearing the PRAM might help

it may be a date bug that just came due, I don't think anyone is going to fix a code bug this old
__________________
...

"Fly High Freeee click psst tic tic tic click Bird Yeah!" - dave911

PT11 System Requirements link http://avid.force.com/pkb/articles/C...m-Requirements


Thank you,

Craig
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Plugins Crashing gwsoundguy VENUE Live Sound Systems 1 08-04-2009 12:24 PM
Trouble with plugins crashing program. (PC) emersonrailroad Pro Tools M-Powered (Win) 17 11-18-2008 12:12 PM
Mcdsp Plugins Crashing my System! SoundEng1 Pro Tools TDM Systems (Mac) 5 03-25-2008 07:35 AM
Trial period plugins crashing PT 6.4 on 10.3.5 kadooka 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 10-29-2004 09:27 AM
Crashing using AudioSuite plugins? cc1 Pro Tools TDM Systems (Mac) 4 08-22-2004 09:47 AM


All times are GMT -7. The time now is 07:45 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com