Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 10-19-2002, 07:53 AM
jpoprock jpoprock is offline
Member
 
Join Date: Feb 2002
Location: Indiana
Posts: 730
Default OMS not detecting my 001

I'm having problems w/ my OMS so I've reinstalled it. But It's not detecting my 001.
Does anyone need anymore info? Or is it a do or don't thing?

Thanks.

jason
__________________
Leo 10.5.7
PTLE 7.4.2, 002r, Micro
iMac G5 2.33ghz Core Duo Intel
OWC External FW HDD
http://www.soundclick.com/jasonsheroan
Reply With Quote
  #2  
Old 10-19-2002, 08:23 AM
dkrz dkrz is offline
Member
 
Join Date: Sep 2002
Location: NYC area (USA)
Posts: 1,048
Default Re: OMS not detecting my 001

Make sure the "Digi 001 OMS Driver" is in the OMS folder in the System Folder. It probably got trashed when you reinstalled OMS. There is a copy of this Extension on the PTLE install CD. Drag it in then restart.

dk
__________________
www.dpksound.com
Reply With Quote
  #3  
Old 10-19-2002, 07:54 PM
jpoprock jpoprock is offline
Member
 
Join Date: Feb 2002
Location: Indiana
Posts: 730
Default Re: OMS not detecting my 001

THANKS!
__________________
Leo 10.5.7
PTLE 7.4.2, 002r, Micro
iMac G5 2.33ghz Core Duo Intel
OWC External FW HDD
http://www.soundclick.com/jasonsheroan
Reply With Quote
  #4  
Old 10-19-2002, 11:44 PM
ear2ear ear2ear is offline
Member
 
Join Date: Mar 2001
Location: Richmond Hill, Ontario, Canada
Posts: 184
Default Re: OMS not detecting my 001

Kinda OT but,

OMS isn't recognizing my Korg Karma, although I'm still able to record and playback midi tracks within sessions with it.

Whats the deal here?
__________________
ear2ear
Dual 2ghz G5 (PTMP 7.4, M-Audio 1814)
G3 450 (PTLE 5.2, Digi001)
Everything That's Fly
Reply With Quote
  #5  
Old 10-20-2002, 08:24 PM
E. D. Cooper E. D. Cooper is offline
Member
 
Join Date: Dec 1999
Location: atlanta, GA, USA
Posts: 287
Default Re: OMS not detecting my 001

eare2ear:

I believe that the Karma was released subsequent to the last update of OMS in 1999. You would have to "roll your own" instrument for the Karma in OMS.
Reply With Quote
  #6  
Old 10-20-2002, 09:20 PM
ear2ear ear2ear is offline
Member
 
Join Date: Mar 2001
Location: Richmond Hill, Ontario, Canada
Posts: 184
Default Re: OMS not detecting my 001

Could you elaborate on the "roll your own" method. I know I can make a sort of generic synth and specify its characteristics, but shouldn't OMS at least be able to say that there IS a device connected to the 001, and that it just doesn't know what it is?

Maybe I'm wrong.

It never mattered to me before since I could still use them together (the Karma & PT), but I just got the Karma MW Software and it won't let me run it unless it recognizes the Karma on a midi port.
__________________
ear2ear
Dual 2ghz G5 (PTMP 7.4, M-Audio 1814)
G3 450 (PTLE 5.2, Digi001)
Everything That's Fly
Reply With Quote
  #7  
Old 10-21-2002, 07:46 PM
E. D. Cooper E. D. Cooper is offline
Member
 
Join Date: Dec 1999
Location: atlanta, GA, USA
Posts: 287
Default Re: OMS not detecting my 001

From the looks of your inquiry, I think you've already done it.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Not detecting hardware Stephen Connor 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 14 01-17-2014 08:00 AM
8.0.3 not detecting Axiom Pro 61 SweetNAMese Pro Tools SE and Essential (Mac) 1 03-12-2012 12:55 PM
MPTK 2 is not detecting PT 10 music-ideal macOS 2 11-29-2011 04:16 AM
OS 9 not detecting SCSI Sidhu Pro Tools TDM Systems (Mac) 10 12-09-2003 11:03 PM
My M Box cant detecting the microphone Kstyle 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 04-14-2003 08:20 AM


All times are GMT -7. The time now is 12:27 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com