Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > macOS

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 12-17-2010, 04:15 PM
gtomassetti's Avatar
gtomassetti gtomassetti is offline
Member
 
Join Date: Nov 2009
Location: Central CT
Posts: 269
Default PT 9 won't install

Hi:

Got my crossgrade from Sweetwater; activated and got my iLok authorization with no problems.

Installed on MacBook Pro with no problems.

Trying to install on Mac Pro — third attempt. Each time, the installer gets to the point where it says "Running package scripts…" and estimates about a minute remaining.

But it won't finish. It stays at that point for as long is I let it go.

Each time, I finally ended up force quitting the installer, using the disc to do a clean uninstall, and tried again, with the same result.

See my sig: This computers is literally less than a week old. Brand-spanking new. The HD is barely used.

I thought I could maybe install it by downloading the disk image of PT9, but of course if I put my code in on my account on the Avid site, it tells me that the code was already used.

Any suggestions on how I can get this to work?

Thanks,

Gary
__________________
Mac Pro 6,1 ("Garbage can"), late 2013, 3 GHz 8-Core Intel Xeon E5; 64GB RAM; MH ULN-2 (Ethernet MHLink connection)
PT Ultimate 20.12.0; REAPER64; PreSonus Studio One 5 Pro, Central Station Plus, and FaderPort
McDSP All Access; Slate Digital All Access; Waves Diamond 12.0; NI Komplete; EW GhostWriter
Finale 26.3.1
Reply With Quote
  #2  
Old 12-17-2010, 04:18 PM
gtomassetti's Avatar
gtomassetti gtomassetti is offline
Member
 
Join Date: Nov 2009
Location: Central CT
Posts: 269
Default Re: PT 9 won't install

Never mind… I was just about to call Avid (it's only 4:17 in CA), and the installer FINALLY beeped and told me installation was successful.

That "about a minute" literally took 23 minutes. Anal-retentive sort that I am, I actually timed it with my stopwatch…

Seriously, on my MBP earlier today, the install took maybe 10 or 12 minutes including the restart.

Anyway, I guess things are OK now.
__________________
Mac Pro 6,1 ("Garbage can"), late 2013, 3 GHz 8-Core Intel Xeon E5; 64GB RAM; MH ULN-2 (Ethernet MHLink connection)
PT Ultimate 20.12.0; REAPER64; PreSonus Studio One 5 Pro, Central Station Plus, and FaderPort
McDSP All Access; Slate Digital All Access; Waves Diamond 12.0; NI Komplete; EW GhostWriter
Finale 26.3.1
Reply With Quote
  #3  
Old 12-17-2010, 10:32 PM
yamahadrums yamahadrums is offline
Member
 
Join Date: Sep 2010
Location: Sofia, Bulgaria
Posts: 261
Default Re: PT 9 won't install

That is what I was going to advice you-do not quit and patiently wait for the installer to finish. But you already know.
Reply With Quote
  #4  
Old 12-17-2010, 11:53 PM
Bubblegum Bubblegum is offline
Member
 
Join Date: Jan 2001
Location: South East Asia
Posts: 324
Default Re: PT 9 won't install

I had the exact same thing all day yesterday. Remedied by creating a new profile from scratch when reinstalling OSX instead of using migration assistant from my backed up profile.

Install took about 3 or 4 minutes from beginning to end on my iMac i7.
__________________
MojoBat Productions
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Mountain Lion/PT Install/Ilok install problems alex obradovic macOS 7 07-14-2013 06:19 PM
First install of Pro Tools 9 - Logic 9 already installed - PlugIn install questions b-pole macOS 2 08-31-2011 07:23 AM
Can't install Pro Tools 8! Clean install, new system, Vista! DJ Hellfire 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 31 01-09-2011 11:16 AM
Can't install Pro Tools LE - Insert disc but no option to install Paul McConnell 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 09-22-2010 08:13 AM
Newb install question: Install seems to complete and than freezes ginsuthaironchef 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 07-02-2009 03:39 PM


All times are GMT -7. The time now is 03:26 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com