Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 10-13-2000, 12:40 AM
SimonCPW SimonCPW is offline
Member
 
Join Date: Jan 2000
Posts: 38
Default Help.... installation- Urgent!!!

Dear all,

My friend is installing a basic ProTools MixPlus on a G4 AGP, with no PCI expansion bay. Does any know what the card order should be for the following?

-Mix Core Card
-Mix Farm Card
-SCSI 64

Thanks

Simon
Reply With Quote
  #2  
Old 10-13-2000, 12:53 AM
Brave Noise Brave Noise is offline
Member
 
Join Date: Oct 2000
Location: Los Angeles, CA
Posts: 43
Default Re: Help.... installation- Urgent!!!

Hi Simon,

I just did the same thing. You need to install the Core farm in slot 2 (slot one is the video card, you can't use that one anyway), the Mix farm in slot 3 and the SCSI card in slot 4. What version of Protools are you running? If you want to test it with digitest, make sure you use the last version of digitest (you can download it from Digi's website). I was using the digitest version that came with Protools 5.0 and it didn't recognize my cards. But everything is fine now.
Good luck

Frank
Reply With Quote
  #3  
Old 10-13-2000, 01:13 AM
SimonCPW SimonCPW is offline
Member
 
Join Date: Jan 2000
Posts: 38
Default Re: Help.... installation- Urgent!!!

Thanks Frank for the quick responds. I'll pass the info onto my friend.

Simon
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Installation Problem - "A Pro tools installation has been detected on you computer" Nikkimac7049 Pro Tools M-Powered (Win) 2 02-10-2012 07:02 PM
Urgent PT8 LE installation problem. Help! Bowl. Pro Tools M-Powered (Win) 2 09-17-2011 11:53 AM
Update only works on Installation...cannot perform installation on Win7 xRollinx Pro Tools M-Powered (Win) 5 02-12-2010 07:35 PM
URGENT URGENT Hard Drive problem please help arcarsenal 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 10 02-28-2005 12:02 PM
HELP WITH MBOX PLEASE!!!!!! URGENT URGENT ....... YahB 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 7 05-25-2003 05:30 PM


All times are GMT -7. The time now is 08:56 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com