Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 06-30-2001, 07:44 AM
tomhartman tomhartman is offline
Member
 
Join Date: Sep 2000
Location: boca raton, FL USA
Posts: 1,741
Default Is There A "Stereo" Keyboard Shortcut?

We can hit Command -Shift N and get the "New Track" dialog...we can then hold the command key and hit the DOWN arrow to go through what kind of new track we are getting (AUX, AUDIO, MIDI, etc)....but is there a key combination one can press to change the choice form "MONO " to "Stereo"? Boy, that would make a lot of sense...otherwise, you're still grabbing the mouse....thanks
__________________
iMac 27
Reply With Quote
  #2  
Old 06-30-2001, 08:32 AM
barden barden is offline
Member
 
Join Date: Jan 2001
Location: Toronto, ON, Canada
Posts: 74
Default Re: Is There A "Stereo" Keyboard Shortcut?

Hello Tom...

In 5.1 or 5.1.1, use Command- and the Left or Right arrow keys to toggle between the channel options for the new tracks.

Hope that helps!
Barden
Sound Dogs
Reply With Quote
  #3  
Old 06-30-2001, 11:45 AM
tomhartman tomhartman is offline
Member
 
Join Date: Sep 2000
Location: boca raton, FL USA
Posts: 1,741
Default Re: Is There A "Stereo" Keyboard Shortcut?

<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Arial">quote:<HR>Originally posted by barden:
Hello Tom...

In 5.1 or 5.1.1, use Command- and the Left or Right arrow keys to toggle between the channel options for the new tracks.

Hope that helps!
Barden
Sound Dogs
<HR></BLOCKQUOTE>


My hero! Thanks so much...
__________________
iMac 27
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Midi Clips View Problem, option + "-" keyboard shortcut broken kingtinker Pro Tools 10 5 09-25-2016 01:47 PM
Mac Keyboard shortcut for "Hide Pro Tools HD" does not work in 11 The Recordist Pro Tools 11 6 11-24-2013 02:35 PM
Can we get a keyboard shortcut for "PROCESS" in an audiosuite plug-in??? pshammond Tips & Tricks 0 09-24-2010 11:57 PM
Keyboard shortcut to toggle "Play MIDI Notes When Editing" Soul Finger 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 03-17-2010 06:29 PM
long time problem with "duplicate" keyboard shortcut Phototropic 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 15 10-02-2009 02:22 PM


All times are GMT -7. The time now is 06:28 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com