Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 07-05-2000, 03:38 PM
jaglance jaglance is offline
Member
 
Join Date: Nov 1999
Location: acton ca usa
Posts: 27
Default render waveforms while recording

hi, when i 1st installed 5.0.1 it would actually render/draw the waveforms as it recorded, now for some reason it no longer does so. may have been something i did but cant find any references in the manual.any ideas ?
thanks
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Waveforms not showing when recording Dizzi45Z Pro Tools 10 3 10-29-2015 11:10 PM
I can't see the waveforms while recording...! Joemamma Pro Tools M-Powered (Win) 4 10-29-2015 06:18 PM
Any way to display waveforms as you're recording? Undertones 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 12 04-18-2010 03:45 PM
How come I can't see waveforms while recording? ckevperry Pro Tools TDM Systems (Mac) 3 02-12-2001 07:05 PM
Waveforms drawing while recording? Ricky 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 6 07-21-2000 02:41 AM


All times are GMT -7. The time now is 03:57 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com