Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 12

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-20-2020, 04:45 PM
Mike Farnan Mike Farnan is offline
Member
 
Join Date: Sep 2006
Location: Los Angeles, CA
Posts: 5
Default Delay compensation turned off due to unknown feedback loop

I’m having a problem with the delay compensation turning off for some of my tracks. It has the message “Feedback loop detected at stem MX Stem, loop will be ignored.” But not only can I not find a loop in any of the routing, but I can open the identical template which was the source for my session, and there delay compensation is fully functional. Does anyone know how to fix this? I’ve tried creating a new bus and importing the tracks from the template, but they still cause the same error.

Pro Tools HD 12.6.1 on a HDX system.


Sent from my iPhone using Tapatalk
__________________
Michael Farnan
Desiderata Media, Inc.
Reply With Quote
  #2  
Old 09-30-2021, 04:31 AM
Y_I Y_I is offline
Member
 
Join Date: Sep 2021
Location: TLV
Posts: 1
Default Re: Delay compensation turned off due to unknown feedback loop

Hey... Did You find a solution to this one?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Aux Routing Weirdness / Ping-pong Delay Messes Up Delay Compensation MKZ Pro Tools 2018 2 11-22-2019 05:08 AM
Delay Compensation / Bussing Feedback Question tmoneygetpaid Pro Tools 2018 9 12-15-2018 02:19 PM
Feedback Loop Lilmac56 General Discussion 4 12-22-2017 07:03 PM
No Delay compensation when it's turned on critictalk Pro Tools 10 4 02-04-2014 06:23 AM
Help-feedback loop! sid5 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 06-19-2006 12:42 PM


All times are GMT -7. The time now is 10:01 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com