Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-24-2006, 06:58 AM
nelsonmay nelsonmay is offline
Member
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 146
Default Metronome and Tempo Ruler on transport bar

When I launch PT 7LE always get the metronome and tempo ruler enable activated on the transport. I always have to click them to turn them off. Is there a default preset in which I can always have these function "off" until I need them?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Tempo ruler not affecting all tracks sssonic Pro Tools 9 4 12-04-2011 11:44 AM
Calculate tempo does not match tempo ruler sssonic Pro Tools 9 1 11-07-2011 11:34 AM
Metronome/Countoff with Online Transport Issue David Pye Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 10-07-2011 08:17 AM
Problems with Tempo Ruler in PT8 Ottosmu 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 02-24-2009 09:29 AM
metronome on transport? Blueswah 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 4 02-28-2007 10:34 AM


All times are GMT -7. The time now is 10:14 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com