Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 08-29-2005, 07:35 AM
PeterScherr PeterScherr is offline
Member
 
Join Date: Dec 1969
Location: Sai Kung, Hong Kong SAR
Posts: 166
Default strange intermittent duplicate command problem

Hi,

for the first time, I have encountered this problem after many years of trouble free duplication.

Using duplicate to create one long file from many short regions, I end up with a file that starts normally. partway through it is as if greatly amplified and totally distorted with clipped waveforms. On clicking command Z, the original waveform diagrams appear, but the audio is messed up just as before.

What sort of problem is this? Disk related, perhaps?

Mix3 OS 9.2.2 G4 1gig

Peter Scherr
Reply With Quote
  #2  
Old 08-30-2005, 10:09 AM
DigiTechSupt's Avatar
DigiTechSupt DigiTechSupt is offline
Avid
 
Join Date: Jan 2000
Location: Worldwide
Posts: 33,807
Default Re: strange intermittent duplicate command problem

Possibly disk related, though hard to tell at this point.

Have you tried the standard trashing of preferences, to see if that clears up the problem? You might also give the PRAM a zap, just for good measure.
__________________
Avid Audio Tech Support
Help us help you - read this before posting
Support FAQ
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Pro Tools 11 Intermittent Strange Edit Behaviour jjblacks Pro Tools 11 6 09-29-2013 12:45 AM
Strange problem with audio/midi tracks after copy/duplicate Nullfusion 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 09-25-2011 08:17 PM
Smile Strange problem with audio/midi tracks after copy/duplicate Nullfusion Pro Tools 9 1 09-16-2011 05:35 PM
Strange Command 8 problem riffmachine Pro Tools TDM Systems (Win) 5 09-21-2010 03:45 PM
D-command duplicate playlist problem mtung ICON & C|24 0 03-17-2008 02:37 PM


All times are GMT -7. The time now is 05:21 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com