Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 05-13-2003, 10:54 AM
brentm brentm is offline
Member
 
Join Date: Mar 2003
Location: Boston, MA.
Posts: 18
Default How do I use my Digi001 as my main sound card?

I'm trying to set it up so all my sound is run through my Digi 001, I've read about people doing it before. Anyone know how? I couldn't seem to figure it out on the control panels.

thanks,
Brent
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Mbox 2 as main sound card on vista! 06dirty Pro Tools M-Powered (Win) 2 08-24-2010 09:41 PM
MBox used as main sound card but sound is jerky Jonny5 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 03-03-2006 09:42 AM
Configure MBox as main sound card outer 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 08-11-2005 03:59 AM
PCI sound card & Digi001 Russell Fischer 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 01-05-2005 08:08 PM
Using MBox as main sound card superpenguin79 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 5 12-21-2004 04:18 PM


All times are GMT -7. The time now is 04:16 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com