Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 10-04-2008, 08:24 PM
paulseling paulseling is offline
Member
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 4
Default New DIGI003....problems monitoring inputs while playing back audio...

SO , I just got my digi003 installed, maybe I didn`t set something right, but :

1. When I play back already recorded tracks, I canot monitor my synth through the analog inputs...there`s also no audio signal on the track...but if I stop playing back audio, I can hear the synth...I dont know what to do, I need to play some notes over my previous recordings, before I record new tracks, what`s my problem ? please help...

2. Problem no.2 , I cannot listen to any type of music from an internet explorer page through digi003 ?

Need help, I`m stuck.
Thanks,
Paul
Reply With Quote
  #2  
Old 10-04-2008, 09:22 PM
albee1952 albee1952 is offline
Member
 
Join Date: May 2004
Location: Norwich, CT
Posts: 36,694
Default Re: New DIGI003....problems monitoring inputs while playing back audio...

Solution for #1 depends on how you are monitoring your synth. If you have it assigned to an audio track, set input monitoring to input only(I think under the Options menu or Alt-K). You could also input your synth to a stereo aux input where it would be heard all the time but not record(you can also do both and just mute what you don't need). Meanwhile, read up or watch some of the great tutorial videos on basic recording.

#2 is best dealt with by running a cable from the computer sound card out, into the AUX inputs on the 003 and hit the Aux to Mon button to listen to all non-protools sounds.
__________________
Gigabyte X79/intel i7 3930K, 32GB RAM, Presonus Studio 1810C
https://www.facebook.com/search/top/...0sound%20works


I started in this business with nothing..........and I have most of it left

BTW, my name is Dave, but most people call me.........................Dave
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problems playing back video Heinbokel Pro Tools 11 6 09-27-2013 05:45 PM
intel Mac Book Problems rec/playing back (-9128) satelliteboy 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 09-12-2006 01:09 PM
intel Mac Book Problems rec/playing back (-9128) satelliteboy 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 09-11-2006 01:55 PM
Problems Playing back MIDI files on my MBox 2 Dinho 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 02-24-2006 01:09 PM
Problems playing back glathman 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 7 09-26-2001 07:09 PM


All times are GMT -7. The time now is 12:56 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com