Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > macOS

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 07-25-2012, 05:30 AM
mgoorevich's Avatar
mgoorevich mgoorevich is offline
Member
 
Join Date: Mar 2004
Location: Tel Aviv - תל אביב
Posts: 1,711
Exclamation Tracks Muting bug is back in PT HD 10.2.0?

Please see the video.
Look at tracks 1-4.
Soloing tracks will mute them. Selecting these, Make inactive / Make active, solves it. It may happen again on other tracks while you solved the current one.
Selecting all together, then Make inactive / Make active solves this issue for a while.
No plugins in the session.
My exact specs are in my signature.
__________________
Michael Goorevich

Sound Designer
/ mixer
www.goorevich.com

PT HD⎪N v2020.12 Ultimate ● macOS High Sierra 10.13.6
MacPro 2 x 2.4 GHz Quad-Core Intel Xeon ● 24 GB RAM
MTRX Studio + MOM ● Sync HD ● AJA LHi referenced by AJA GEN10 ● D-Command ES24
Reply With Quote
  #2  
Old 07-25-2012, 06:39 AM
Basstian Basstian is offline
Member
 
Join Date: Jul 2011
Location: Cologne, Germany
Posts: 304
Default Re: Tracks Muting bug is back in PT HD 10.2.0

Is this happening on your native or your hd3 rig?

I did not have any issues with 10.2.0 and HD N so far.
Reply With Quote
  #3  
Old 07-25-2012, 11:28 AM
mgoorevich's Avatar
mgoorevich mgoorevich is offline
Member
 
Join Date: Mar 2004
Location: Tel Aviv - תל אביב
Posts: 1,711
Default Re: Tracks Muting bug is back in PT HD 10.2.0

A native one.
__________________
Michael Goorevich

Sound Designer
/ mixer
www.goorevich.com

PT HD⎪N v2020.12 Ultimate ● macOS High Sierra 10.13.6
MacPro 2 x 2.4 GHz Quad-Core Intel Xeon ● 24 GB RAM
MTRX Studio + MOM ● Sync HD ● AJA LHi referenced by AJA GEN10 ● D-Command ES24
Reply With Quote
  #4  
Old 07-26-2012, 07:20 AM
Basstian Basstian is offline
Member
 
Join Date: Jul 2011
Location: Cologne, Germany
Posts: 304
Default Re: Tracks Muting bug is back in PT HD 10.2.0

Strange for I nearly use the same setup with the black magic card and 8x8x8

Only that I use 10.7.4

I could not reproduce the bug here.
Reply With Quote
  #5  
Old 07-26-2012, 08:27 AM
KMcK KMcK is offline
Member
 
Join Date: Dec 2010
Location: Los Angeles
Posts: 708
Default Re: Tracks Muting bug is back in PT HD 10.2.0

I have 2 HD Native rigs w/OMNI interfaces running PT10.2 on 10.7.4, no black magic cards. I've never experienced this bug over several months of heavy daily PT usage.
Reply With Quote
  #6  
Old 07-27-2012, 01:38 PM
mgoorevich's Avatar
mgoorevich mgoorevich is offline
Member
 
Join Date: Mar 2004
Location: Tel Aviv - תל אביב
Posts: 1,711
Default Re: Tracks Muting bug is back in PT HD 10.2.0

Quote:
Originally Posted by KMcK View Post
I have 2 HD Native rigs w/OMNI interfaces running PT10.2 on 10.7.4, no black magic cards. I've never experienced this bug over several months of heavy daily PT usage.
One more important detail I forgot to mention. The sessions was opened from the AAF file created on MC 5.
Hopefully it's just a glitch as today I didn;t have this behavior.
And yes, I use PT everyday, 12 hours a day
__________________
Michael Goorevich

Sound Designer
/ mixer
www.goorevich.com

PT HD⎪N v2020.12 Ultimate ● macOS High Sierra 10.13.6
MacPro 2 x 2.4 GHz Quad-Core Intel Xeon ● 24 GB RAM
MTRX Studio + MOM ● Sync HD ● AJA LHi referenced by AJA GEN10 ● D-Command ES24
Reply With Quote
  #7  
Old 07-27-2012, 05:19 PM
KMcK KMcK is offline
Member
 
Join Date: Dec 2010
Location: Los Angeles
Posts: 708
Default Re: Tracks Muting bug is back in PT HD 10.2.0

Quote:
Originally Posted by mgoorevich View Post
One more important detail I forgot to mention. The sessions was opened from the AAF file created on MC 5.
I also deal with AAF's from MC5 on a very regular basis and don't have this muting problem.

I don't have the BlackMagic Intensity card though, maybe that's conflicting somehow? I just use DVI->HDMI cable off the ATI 5770 card for my video monitoring.
Reply With Quote
  #8  
Old 07-28-2012, 01:08 AM
mgoorevich's Avatar
mgoorevich mgoorevich is offline
Member
 
Join Date: Mar 2004
Location: Tel Aviv - תל אביב
Posts: 1,711
Default Re: Tracks Muting bug is back in PT HD 10.2.0

BTW: My signature wasn't updated. I experienced it on 10.7.4 (latest)
__________________
Michael Goorevich

Sound Designer
/ mixer
www.goorevich.com

PT HD⎪N v2020.12 Ultimate ● macOS High Sierra 10.13.6
MacPro 2 x 2.4 GHz Quad-Core Intel Xeon ● 24 GB RAM
MTRX Studio + MOM ● Sync HD ● AJA LHi referenced by AJA GEN10 ● D-Command ES24
Reply With Quote
  #9  
Old 07-28-2012, 08:21 AM
conleec conleec is offline
Member
 
Join Date: Jan 2011
Location: Los Angeles
Posts: 574
Default Re: Tracks Muting bug is back in PT HD 10.2.0

I'm using an Intensity Pro card and I had a situation the other day where I couldn't get a track to play until I restarted PT (10.2.0, btw). I'm primarily a picture editor, but have been using PT exclusively for the past week or so, and this is the one time it occurred, so it's not nearly as prevalent as it was a few builds back. But I think there's some lurking issue somewhere there.

Overall, I've been EXTREMELY happy with PT 10.2. What a blast I've been having doing a down and dirty mix for presentation to the brass on a SyFy feature I've been cutting.

Chris
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Tracks Muting During Bounce jeoffharris General Discussion 6 11-13-2013 08:00 AM
Solo not muting all tracks Stickman7 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 06-18-2009 07:06 PM
Tracks not muting JHJ Pro Tools TDM Systems (Mac) 8 12-16-2006 05:31 PM
Muting tracks with no reason Alécio Costa Pro Tools TDM Systems (Mac) 39 11-12-2003 07:07 PM
Muting tracks during bounce phdumas 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 12-03-2001 07:51 AM


All times are GMT -7. The time now is 06:59 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com