Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-15-2004, 08:05 PM
Bigtunde Bigtunde is offline
Member
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 15
Default PT and Triton

Hi I have a korg Triton, and I usually sequence on DP and record my audio into Pro-tools. But I have sequences I did on the triton that I want to record directly into Pro tools. My midi controller is Motu XT........Do I have to change any settings cuz I cant seem to get Pro tools to control the Triton sequencer. Thank you
Reply With Quote
  #2  
Old 11-15-2004, 10:12 PM
Musick Musick is offline
Member
 
Join Date: Mar 2004
Location: CA
Posts: 209
Default Re: PT and Triton

What kind of Digi Hardware are you using???
And if you wanna control the Triton through Pro Tools, meaning you want the Triton to be the slave, then you have to go to the Triton's Global, then Menu, then MIDI, then choose External MIDI...
And in Pro Tools, under MIDI Beat Clock, choose your instrument you want to control...
Reply With Quote
  #3  
Old 11-17-2004, 05:54 PM
Bigtunde Bigtunde is offline
Member
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 15
Default Re: PT and Triton

I use Digi001......So i should go under Midi Beat Clock right. I will try that. Thank u
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
How To Set Up Triton? Tots 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 05-03-2006 04:22 PM
midi click set up with Triton, keeping click whilst using triton for audio? mp 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 4 01-24-2003 12:56 AM
What is the difference between Korg Triton Classic and Triton LE??? Big Tyme 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 4 12-23-2002 04:50 AM
What is the difference between Korg Triton Classic and Triton LE??? Big Tyme 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 12-22-2002 06:00 PM
Roland XV 5080 or Triton rack or Triton workstation? Jim S MIDI 10 03-16-2001 12:20 AM


All times are GMT -7. The time now is 06:08 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com