Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 2020

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #21  
Old 09-18-2023, 03:34 PM
Darryl Ramm Darryl Ramm is online now
Member
 
Join Date: Nov 2010
Location: USA
Posts: 19,889
Default Re: is HEAT included and HOW to enable it?

Caution, this is a multi-year old thread and HEAT has been included in more subscriptions and update/support plans since many of the comments above.
Reply With Quote
  #22  
Old 06-10-2024, 12:01 AM
Tubthumper Tubthumper is offline
Member
 
Join Date: Feb 2004
Location: Oz
Posts: 224
Default Re: is HEAT included and HOW to enable it?

Thanks for the heads-up Darryl.

I have a perpetual PT Studio license, it dawned on me recently that I'd never tried HEAT - I've been shelling out for saturation plugins, oblivious to the fact it's been lurking there all along.

As I understand it, it was written by one of the best techs there was (RIP Dave Hill).

I wonder if I have access to it (2022.7)? I'll check it out shortly.
Reply With Quote
  #23  
Old 06-29-2024, 03:50 AM
zedhed's Avatar
zedhed zedhed is offline
Member
 
Join Date: Jan 2001
Location: Auckland, New Zealand
Posts: 3,938
Default Re: is HEAT included and HOW to enable it?

As mentioned before, go to Options>Activate Heat.

To get it to show on the mixer; at bottom left of mix window (just to the right of the 'Groups' box) click on the arrow on the 'Mix Window View Selector' and tick the Heat box.

It'll then show up at top of channel strip.

I'm on 2024.6 so YMMV.
__________________
Too much blood in my drugstream

Motherboard: Gigabyte Z690 AERO D
CPU: Intel Alder Lake Core i9-12900K
CPU Cooler: Noctua NH-D15S
RAM: Corsair Vengeance DDR5 64GB (2x 32gb 5200MHz)
Drives: 2 x Samsung 980 Pro 2TB NVME PCIE 4.0 M.2 SSD (Record & Samples)
1 x Samsung 980 Pro 1TB NVME PCIE 4.0 M.2 SSD (OS Win 11 Pro)

GPU:Gigabyte GeForce RTX 3060 12GB GDDR6 PCIE 4
PSU: Corsair HX Series HX850 Platinim
CASE: Fractal Define XL R2
PT 11HD (v11.3.2) Omni s/pdif <> AxeFxIII
HD 96I/O
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
HEAT not included with Track Commit zam226 Pro Tools 12 6 05-19-2017 12:02 PM
how to enable HEAT marcnyc Pro Tools 12 10 01-12-2017 03:34 PM
Will Heat for HD Native be included in the next version of PT 11? Justin1524 Pro Tools 11 52 07-24-2015 11:37 PM
Are ReVibe and HEAT not included in new HDX purchases? digidesigner Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac) 6 08-15-2012 07:50 AM


All times are GMT -7. The time now is 03:50 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com