Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools M-Powered (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-19-2007, 09:29 AM
Ian W Ian W is offline
Member
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 1
Default application error when opening a session

I just finished a pretty big mix of a song and didnt have any problems while working on it. when i tried to open the session today, i got an error notice as soon as the session opened up saying that there was an appilication error and that pro tools needed to close. i tried everything i could think of and the problem keeps occuring. the session file back ups all have the same problem. but, i can open all of my other sessions. is there any way to get around this, or do i have to start from scratch with a new session? any insight would be greatly appreciated.
Reply With Quote
  #2  
Old 02-19-2007, 09:39 AM
dillon99999 dillon99999 is offline
Member
 
Join Date: Sep 2006
Location: Atlanta, Georgia
Posts: 426
Default Re: application error when opening a session

you did not mention any hardware or software versions, etc.
how can someone help you if they don't know what you are working with and have?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Error Opening Session adam79 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 11-10-2012 12:35 PM
Opening session error pendinglove Pro Tools M-Powered (Win) 2 09-28-2009 12:17 AM
Opening Session Error Edson 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 11-24-2007 11:50 AM
DAE error 51 opening session canoe 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 02-26-2006 06:00 PM
Error when opening my session Simon Magus 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 4 08-24-2003 03:44 AM


All times are GMT -7. The time now is 01:50 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com