Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Pro Tools

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 09-20-2022, 07:55 AM
JingleDjango JingleDjango is offline
Member
 
Join Date: Dec 2016
Location: Canada
Posts: 420
Default Avid Link - Lounges Not Working

I thought I'd give Link another try so I could participate in the feature requests page. True to form, it's not working for me. None of the buttons in the Lounges page do anything when I click them.

Is there any reason this stuff can't live on a webpage accessible by a standard browser?

macOS 12.5.1
Avid Link 2022.9
Reply With Quote
  #2  
Old 09-20-2022, 09:50 AM
nednednerb's Avatar
nednednerb nednednerb is online now
Member
 
Join Date: Jan 2016
Location: Vancouver, Canada
Posts: 480
Default Re: Avid Link - Lounges Not Working

It's working for me.... I just clicked into Get Help, and answered someone asking if Pro Tools was on Chromebook.

Also true to form.. It's always worked for me.....more or less.

I understand some have issues, but it's improving over time.

It could be better. But it could be worse. "Portals" DO make it easier for me to manage plug-in/software suites rather than going to a million webpages.
__________________
___
>> me: nednednerB //
||main gig: editing audio & testing software / 2nd gig: music software tutoring //
||software: Ventura 13.2.1 | PT Studio 2023.3 | Ableton Live 11 | iZotope RX, Ozone, Neutron | Arturia Pigments | Auto-Tune | Dubler2 //
||system: iMac (Retina 5K, 27", 2020) 10-Core-i9 | 128GB-DDR4 | 5700-XT-16GB //
||devices: Focusrite Clarett 2Pre | some AT condenser mics | SM58 | Ableton Push 2 | 32" 4k LG secondary display //
||automation: SoundFlow | Keyboard Maestro | SteerMouse //
Reply With Quote
  #3  
Old 09-20-2022, 10:09 AM
jeffro's Avatar
jeffro jeffro is offline
Avid
 
Join Date: Jun 1999
Location: Earth
Posts: 10,187
Default Re: Avid Link - Lounges Not Working

Working correctly here - any others seeing this issue?

Next step might be to Clear Cache Files in Prefs and report back. Thanks!
__________________
Reply With Quote
  #4  
Old 09-20-2022, 12:54 PM
JingleDjango JingleDjango is offline
Member
 
Join Date: Dec 2016
Location: Canada
Posts: 420
Default Re: Avid Link - Lounges Not Working

Thanks for your reply, jeffro. I tried clearing the cache but to no avail.

Right now the only link on the Lounges page that leads anywhere is the Privacy Policy small print. The others (ie. Feature Requests) simply do nothing when clicked. Every other page accessible from the side panel of the app seems to work fine.
Reply With Quote
  #5  
Old 02-03-2023, 03:22 AM
Michael Carnes's Avatar
Michael Carnes Michael Carnes is offline
Development Partner
 
Join Date: Jun 2013
Location: Salt Lake Valley
Posts: 250
Default Re: Avid Link - Lounges Not Working

Quote:
Originally Posted by jeffro View Post
Working correctly here - any others seeing this issue?

Next step might be to Clear Cache Files in Prefs and report back. Thanks!
I'm getting the problem here as well. Might have had it for a while, but I haven't used lounges in a few months. I'm getting it both on my Mac Studio (Monterey) and my MacBook Pro (Ventura). I can see the links for different topics under Lounges, but none of the links work. Tried clearing caches, turning off VPN, signing out and back in, rebooting system and so on.
Reply With Quote
  #6  
Old 02-05-2023, 08:51 AM
JingleDjango JingleDjango is offline
Member
 
Join Date: Dec 2016
Location: Canada
Posts: 420
Default Re: Avid Link - Lounges Not Working

Again, I have to ask why Lounges are accessible only from the Link app and not a web browser when by all appearances a web page is all it is.
Reply With Quote
  #7  
Old 02-05-2023, 09:33 AM
dominicperry dominicperry is offline
Member
 
Join Date: Apr 2019
Location: UK
Posts: 698
Default Re: Avid Link - Lounges Not Working

Quote:
Originally Posted by JingleDjango View Post
Again, I have to ask why Lounges are accessible only from the Link app and not a web browser when by all appearances a web page is all it is.
Even if you've uninstalled Avid Link (which I have) you can still use the Avid Link menu inside PT, and get to the lounges that way. That way you get to see all the idiotic comments from the Tik-Tokkers from within Pro Tools. In all seriousness, I'm pretty unimpresed to see that the PT reps spend more time in those lounges than on DUC.

Dominic
__________________
MacBookPro M1Max 16" 10/32 64GB 2TB, Monterey 12.6.4, Pro Tools 2023.3, Carbon.
Reply With Quote
  #8  
Old 02-05-2023, 01:23 PM
JingleDjango JingleDjango is offline
Member
 
Join Date: Dec 2016
Location: Canada
Posts: 420
Default Re: Avid Link - Lounges Not Working

Quote:
Originally Posted by dominicperry View Post
Even if you've uninstalled Avid Link (which I have) you can still use the Avid Link menu inside PT, and get to the lounges that way. That way you get to see all the idiotic comments from the Tik-Tokkers from within Pro Tools. In all seriousness, I'm pretty unimpresed to see that the PT reps spend more time in those lounges than on DUC.

Dominic
I have the same problem with this method, which is that none of the links in the window that opens do anything when clicked.
Reply With Quote
  #9  
Old 02-05-2023, 10:04 PM
Top Jimmy's Avatar
Top Jimmy Top Jimmy is offline
Moderator
 
Join Date: Oct 2005
Location: Spokane, WA
Posts: 5,773
Default Re: Avid Link - Lounges Not Working

The lounges wouldn't open for me last week the once I checked, but they appear to be working just fine for me tonight.
__________________
James Cadwallader

Mac Studio, 64GB RAM, 1 TB SSD, Glyph 2TB USB3 HDD, OWC drive dock, Mac OS Monterey 12.6.2

Pro Tools Ultimate 2022.12, HD Native, Focusrite Red 8Pre

Presonus Faderport, Pro Tools | Control
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
The Avid link Lounges feature request system Skwaidu Pro Tools 2020 0 06-10-2020 11:27 AM
Can't link my Avid master account to the Avid community IuliaC Licensing & Accounts 8 02-25-2020 05:01 AM
AVID device driver link not working xylie6 Pro Tools | Duet & Pro Tools | Quartet 4 02-03-2015 02:17 PM


All times are GMT -7. The time now is 08:05 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com