Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > General Discussion & Off Topic > Buy & Sell

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 10-13-2016, 03:54 PM
metalmixer metalmixer is offline
Member
 
Join Date: Mar 2016
Location: San Francisco
Posts: 271
Default FS:Avid Pro Tools | Dock Eucon Controller

Avid Pro Tools Dock Control still in the box not registered we bought two an only ended up using one - $1000.00 plus shipping (UPS to lower 48 and Canada only) sorry no offers will be accepted - so my loss is your gain.

Last edited by metalmixer; 10-15-2016 at 09:55 AM.
Reply With Quote
  #2  
Old 10-13-2016, 08:25 PM
Emcha_audio's Avatar
Emcha_audio Emcha_audio is offline
Moderator
 
Join Date: May 2010
Location: Montréal, canada
Posts: 6,586
Default Re: FS: Avid Pro Tools Control

What product are you refering to? Because the Pro tools Control (app) is free.
__________________
Manny.

Wave-T.com
Reply With Quote
  #3  
Old 10-14-2016, 06:09 AM
dtmprod dtmprod is offline
Member
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 440
Default Re: FS: Avid Pro Tools Control

At that price, I'm sure he's referring to 'ProControl'.......
Reply With Quote
  #4  
Old 10-14-2016, 06:44 AM
YYR123's Avatar
YYR123 YYR123 is offline
Member
 
Join Date: Dec 2010
Location: Austin TX
Posts: 13,739
Default Re: FS: Avid Pro Tools Control

No way, he is referring to the Dock....

Who still has a pro control new in box?
__________________
Daniel
HDX - PT12.5.1 - HD I/O 16x8x8
Win10-Pro (v1709)- 6 Core i7-6850k - ASUS X99 Deluxe ii
D-Command Main Unit - 'Ole Blue


http://www.sknoteaudio.com/ plugins rock and are affordable.
Reply With Quote
  #5  
Old 10-14-2016, 07:17 AM
albee1952 albee1952 is online now
Member
 
Join Date: May 2004
Location: Norwich, CT
Posts: 37,046
Default Re: FS: Avid Pro Tools Control

More likely its the Artist Control, which I believe is discontinued.
__________________
Gigabyte X79/intel i7 3930K, 32GB RAM, HD/Native, 192 IO
https://www.facebook.com/search/top/...0sound%20works


The better I drink, the more I mix

BTW, my name is Dave, but most people call me.........................Dave
Reply With Quote
  #6  
Old 10-15-2016, 09:54 AM
metalmixer metalmixer is offline
Member
 
Join Date: Mar 2016
Location: San Francisco
Posts: 271
Default Re: FS: Avid Pro Tools Control

Avid Pro Tools | Dock

is the item sorry about that ....

http://www.avid.com/products/pro-tools-dock
Reply With Quote
  #7  
Old 10-20-2016, 08:08 AM
metalmixer metalmixer is offline
Member
 
Join Date: Mar 2016
Location: San Francisco
Posts: 271
Default Re: FS: Avid Pro Tools Control

still for sale ....
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
New Avid Pro Tools Control for iPad nst7 Avid S1, S3, Dock and Control 261 10-13-2015 12:33 PM
Avid Pre remote control from Pro Tools BigJohnD Pro Tools HDX & HD Native Systems (Win) 2 01-28-2015 04:57 PM
FS: Avid ICON D-Control ES with Pro Tools|HDX and HD I/O System Baba Omar Jun Buy & Sell 2 07-18-2012 12:22 AM
Pro Tools 10 Avid Pre control parubio Pro Tools 10 0 04-18-2012 07:43 AM
Control 8 not comunicating with Pro Tools (AVID PLEASE READ!!) matocaster1202 ProControl, Control|24, Command|8 9 11-01-2010 09:59 AM


All times are GMT -7. The time now is 08:41 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com