Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Other Products > MIDI

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 08-02-2011, 06:50 PM
kafka kafka is offline
Member
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 131
Default MIDI Input Selector Not Working on Instrument Tracks?

Never mind - figured out the Default Thru Instrument setting.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
2 instrument tracks each controlled by different MIDI input/instrument Midimax Pro Tools M-Powered (Win) 0 03-20-2012 03:10 PM
instrument tracks/midi stop working bonzerboy Pro Tools 10 2 03-13-2012 10:28 PM
Working with Instrument tracks with MPC in PT8 cyba Virtual Instruments 0 10-15-2011 10:47 AM
Midi Input drops out on just Instrument tracks? Hp trigger Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 09-14-2007 04:40 PM
No sound from "Aux Input" and "Instrument" tracks slowdude 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 5 12-25-2005 03:46 AM


All times are GMT -7. The time now is 06:04 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com