Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Pro Tools 2019

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 07-02-2021, 12:41 PM
Sugarnutz Sugarnutz is offline
Member
 
Join Date: Sep 2002
Location: Great State of Mississippi
Posts: 826
Default -14034 Error with Korg Triton VI????

On a session with the new AAX compatible Korg Triton VI I get the following error when trying to save the session:

"Could not save "" because (-14034) while translating Tracks"

With PT set to autosave I get this error:

"Pro Tools was unable to Auto Backup your session.

If your session is on a read-only drive, you must disable "AutoSave" by unchecking "Enable Session File Auto Backup" (located in the Operations tab of the Pro Tools Preferences dialog) to avoid this error.

(Error was: (-14034) )"

Never had this problem prior to adding the Triton VI and it only happens with the Triton initiated on an instrument track, any other VI including the other Korg VIs have no problem saving on the same session. I have had no luck finding anything on the -14034 error on the internet so far and I've been off & on searching since last night.

I'm on Win 10 Pro 64 bit 1909 (Korg Collection 2 is listed as compatible with 1909), Pro Tools Ultimate 2019.12, i9, 64Gb of ram, RX580 video. Currently downloading the Triton VI to my 2015 rMBP running Mojave and the same version of PT to see what it does there.

Any help will be greatly appreciated!
__________________
Gigabyte z390 Designare
I9 990K 4.7 GHz
64 Gb of DDR4 3200
Gigabyte RX580 8 Gb
Win 10 Pro

15" Mid-2015 MBP 2.2 GHz i7 16 Gb RAM
512 Gb Flash Drive - OS X 10.14.6
Reply With Quote
  #2  
Old 07-06-2021, 11:28 AM
albee1952 albee1952 is offline
Member
 
Join Date: May 2004
Location: Norwich, CT
Posts: 37,035
Default Re: -14034 Error with Korg Triton VI????

Try committing the track first(and make the source track inactive). If that works, I would let Korg know they have an issue they need to fix
__________________
Gigabyte X79/intel i7 3930K, 32GB RAM, HD/Native, 192 IO
https://www.facebook.com/search/top/...0sound%20works


The better I drink, the more I mix

BTW, my name is Dave, but most people call me.........................Dave
Reply With Quote
  #3  
Old 07-06-2021, 12:42 PM
Sugarnutz Sugarnutz is offline
Member
 
Join Date: Sep 2002
Location: Great State of Mississippi
Posts: 826
Default Re: -14034 Error with Korg Triton VI????

Quote:
Originally Posted by albee1952 View Post
Try committing the track first(and make the source track inactive). If that works, I would let Korg know they have an issue they need to fix

Already sent Korg all the info I have on it. Works fine on my MacBook Pro so it's windows issue. Just have never seen that error and can't find anything about it on the net.
__________________
Gigabyte z390 Designare
I9 990K 4.7 GHz
64 Gb of DDR4 3200
Gigabyte RX580 8 Gb
Win 10 Pro

15" Mid-2015 MBP 2.2 GHz i7 16 Gb RAM
512 Gb Flash Drive - OS X 10.14.6
Reply With Quote
  #4  
Old 07-28-2021, 06:34 PM
Sugarnutz Sugarnutz is offline
Member
 
Join Date: Sep 2002
Location: Great State of Mississippi
Posts: 826
Default Re: -14034 Error with Korg Triton VI????

Quote:
Originally Posted by albee1952 View Post
Try committing the track first(and make the source track inactive). If that works, I would let Korg know they have an issue they need to fix
Sorry! I've been busy with another task and am just now able to do as you asked. I committed an instrument track with MIDI and the Korg Triton and made it inactive. Try to close & select "Save" and I get the error:

"Could not save "" because while translating Tracks."

Now if I commit, then copy the resulting audio to the clipboard, create new audio track, paste, delete the MIDI track AND the commit track then it saves fine. Just deleting one of the MIDI or commit tracks gets the same error as above on attempt to save.
__________________
Gigabyte z390 Designare
I9 990K 4.7 GHz
64 Gb of DDR4 3200
Gigabyte RX580 8 Gb
Win 10 Pro

15" Mid-2015 MBP 2.2 GHz i7 16 Gb RAM
512 Gb Flash Drive - OS X 10.14.6
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
korg - triton jiff MIDI 0 03-02-2003 10:34 PM
What is the difference between Korg Triton Classic and Triton LE??? Big Tyme 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 4 12-23-2002 04:50 AM
What is the difference between Korg Triton Classic and Triton LE??? Big Tyme 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 12-22-2002 06:00 PM
Korg Triton & Mac G3 Dr. J Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 03-18-2001 09:08 AM
Korg Triton... deadfold 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 02-16-2001 10:41 AM


All times are GMT -7. The time now is 10:33 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com