Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 03-10-2007, 12:48 PM
DaveWeiner DaveWeiner is offline
Member
 
Join Date: May 2003
Location: PA
Posts: 15
Default Fully color coded tracks?

Hi all.

In this photo...

[image]http://www.daveweiner.com/pt_colortracks.jpg[/image]

..you can see that every track is fully color coded. But I've not been able to find out how to do this. I'm running 7.3.1. I've looked in the preferences, in the manual, on this forum and googled it.

Does anyone know how to do this?

Thanks for your help.

Dave
__________________
www.daveweiner.com
Reply With Quote
  #2  
Old 03-10-2007, 01:12 PM
Stiff Stiff is offline
Member
 
Join Date: Aug 2003
Location: Lund, Sweden
Posts: 4,101
Default Re: Fully color coded tracks?

Yeah... Double click on the color palette in the mix window to open the window for color selection. Hold all three mod keys (command ctrl option), while doing this click in the color selection window, hold the click and drag the mouse up and down... voila! I don't think it's covered in the manual.
__________________
Daily news & reviews
www.ProToolerBlog.com
Reply With Quote
  #3  
Old 03-10-2007, 01:21 PM
dkstudios dkstudios is offline
Member
 
Join Date: Dec 2006
Location: SLC UTAH
Posts: 126
Default Re: Fully color coded tracks?

Also you can shift click individual or grouped tracks and color code the mixer.. for example chorus is all in green on the mixer, auxes are blue, master is red...etc....it is a great hidden feature...It will also carry over from session to session...wonderful addition!
Reply With Quote
  #4  
Old 03-10-2007, 01:33 PM
DaveWeiner DaveWeiner is offline
Member
 
Join Date: May 2003
Location: PA
Posts: 15
Default Re: Fully color coded tracks?

Cheers guys. Got it. I find having the colors blatantly displayed helps alot. Digi needs to put these instructions in their manual.

Thanks very much.
__________________
www.daveweiner.com
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Colour-Coded Tracks DEK Pro Tools TDM Systems (Mac) 16 10-06-2004 07:17 PM
A need for "Color Coded" track names... Imagine Pro Tools TDM Systems (Mac) 13 07-29-2004 08:09 AM
DiSK Flix Instructional - Color coded keyboard? Booyah 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 06-04-2004 10:11 AM
Color coded keyboard? MartyMcFly 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 5 05-24-2002 02:47 PM
Tracks without color KirinBenjamin 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 01-05-2001 09:12 PM


All times are GMT -7. The time now is 10:44 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com