Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Mixing > Artist Series

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-14-2022, 09:17 AM
RicardoEscallon RicardoEscallon is offline
Member
 
Join Date: Dec 1969
Location: Bogota, DC, Colombia
Posts: 121
Default MC Mix displays show up on my main screen

The craziest thing is happening today. The displays of my Euphonix MC Mix are showing up on my main screen, taking about the upper third of it, with a black background and display what usually should only be on the LCDs of the MC Mix. I see channels 1, 2, 7 and 8. I had never seen this before.
I am attaching a screen shot.

If I turn off the unit I recover my normal screen.

I am running
Mojave 10.14.6
EuCon Version 2021.10.1.29
4.8.3.29
ProTools Ultimate 2021.12.0
Attached Images
File Type: jpg Screen Shot 2022-01-14 at 11.14.45 AM.jpg (52.6 KB, 0 views)
Reply With Quote
  #2  
Old 01-14-2022, 09:50 AM
its2loud its2loud is offline
Member
 
Join Date: Dec 2014
Location: Los Angeles
Posts: 923
Default Re: MC Mix displays show up on my main screen

Quote:
Originally Posted by RicardoEscallon View Post
The craziest thing is happening today. The displays of my Euphonix MC Mix are showing up on my main screen, taking about the upper third of it, with a black background and display what usually should only be on the LCDs of the MC Mix. I see channels 1, 2, 7 and 8. I had never seen this before.
I am attaching a screen shot.

If I turn off the unit I recover my normal screen.

I am running
Mojave 10.14.6
EuCon Version 2021.10.1.29
4.8.3.29
ProTools Ultimate 2021.12.0
This has a been a reoccurring issue when using three displays on a Mac. Quitting and restarting EuControl will fix it.

If you have the control surfaces powered on before booting up the system, this occurs more often.
If you power on the control surfaces while the system is booting, this occurs more often.
If you wait to power on the surfaces until after EuControl is running, this occurs less often.
Reply With Quote
  #3  
Old 01-14-2022, 10:01 AM
RicardoEscallon RicardoEscallon is offline
Member
 
Join Date: Dec 1969
Location: Bogota, DC, Colombia
Posts: 121
Default Re: MC Mix displays show up on my main screen

Thanks, I will try that
Reply With Quote
  #4  
Old 01-14-2022, 11:47 AM
RicardoEscallon RicardoEscallon is offline
Member
 
Join Date: Dec 1969
Location: Bogota, DC, Colombia
Posts: 121
Default Re: MC Mix displays show up on my main screen

I ended up reinstalling EuCon, and now it works fine.
I only have two monitors, not three.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Differentiating between main screen and edit screen wkdreskin Pro Tools 2018 7 03-08-2019 08:28 AM
Main screen Red Raven Audio Pro Tools 12 14 07-25-2016 08:24 PM
Avid is not sure about HDX1 on my Mac Pro with 6 flat screen displays connected. PICS conrad787 Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac) 39 06-08-2012 05:51 AM
Is it possible to show subframes in the Main Counter? lyrad Post - Surround - Video 0 05-26-2010 11:43 AM
O/T. Flat screen displays hornedrum 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 8 10-28-2001 08:03 PM


All times are GMT -7. The time now is 06:01 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com