Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > macOS

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-26-2023, 12:59 AM
fork-media fork-media is offline
Member
 
Join Date: Jul 2012
Location: Wellington New Zealand
Posts: 524
Default cant set clip FX preset

I love clip FX - I love the presets to0

But I'm stuck with some presets- for some reason they have stopped being able to update - I 'apple command' click on them - it looks like its doing it.

but no.

the same old ones - I just want change the gain/ freq on the top shelf.

I tried trashing the prefs.

but no luck

does anyone know what else I can try?
__________________
2018 i7 3.6 GHz 6 core mac mini running monterey 12.6.2 - 32Gig RAM 512 Gb SSD drive
Focusrite Saffire PRO 40
Ultimate 2022 10 / HD Avid MC Mix / MC Control
Reply With Quote
  #2  
Old 01-26-2023, 02:35 PM
fork-media fork-media is offline
Member
 
Join Date: Jul 2012
Location: Wellington New Zealand
Posts: 524
Default Re: cant set clip FX preset

ok doh ! I changed the save clip effects to root folder and now works


there must be some permission issues going on?
__________________
2018 i7 3.6 GHz 6 core mac mini running monterey 12.6.2 - 32Gig RAM 512 Gb SSD drive
Focusrite Saffire PRO 40
Ultimate 2022 10 / HD Avid MC Mix / MC Control
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Randomly can't select single audio clip on timeline - Clip then disappears (2022.9) take77 Pro Tools 5 10-14-2022 06:15 PM
Audiosuite plugins losing CLIP BY CLIP setting on session reload deesto Pro Tools 2 11-17-2021 06:11 PM
Selecting a clip in Edit window fails to select clip in Clip List oldskool Pro Tools 2020 8 09-28-2021 01:43 AM
Nudging a clip past another clip removes the stationary clip evil.beasts Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 11-01-2017 11:08 AM
x form rendering blank files when choosing clip by clip audiosuite dj_grimmace AAX Plug-ins 2 06-21-2017 11:29 AM


All times are GMT -7. The time now is 04:04 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com