Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 12

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 06-28-2015, 07:44 PM
Fezzler Fezzler is offline
Member
 
Join Date: Mar 2010
Location: Charlotte, NC
Posts: 313
Default Application Manager wants to install HD Driver

The new Application Manager keeps telling me it has an update, "HD Driver"; but I don't have a PT HD system. Just regular computer.

How can I stop this annoying reminder?
__________________
[SIZE="2"][COLOR="Blue"]Intel Haswell-E Processors 3.3GHz Core i7-5820K 6-Core; Memory - DDR4: 16GB DDR4-2400 Quad Channel (4 x 4GB); Primary Drive (OS): 240GB SSD SATA3; Secondary Drive (Audio): 2TB 7200 rpm SATA2; Graphic Card: 1GB (HD5450) Dual Display Graphics Card; Optical Drive: 22x CD/DVD Dual Layer Burner; Windows 10 64-bit; PT 12.5; Studio One Pro 3.2; Cubase Pro 8.5; REAPER; MixBus 3
Reply With Quote
  #2  
Old 06-28-2015, 07:47 PM
amagras amagras is offline
Member
 
Join Date: Mar 2015
Location: Ottawa, ON
Posts: 3,399
Default Re: Application Manager - Want to Load HD Driver

Install it... That's what I did
__________________
Dell XPS 8700. Intel Core i7-4770 CPU @ 3.40GHz. RAM: 16GB. Windows 10 Home x64. NVIDIA GeForce GTX 645. NI Komplete Audio 6. Pro Tools Software 2019
amagrasmusic.com
Reply With Quote
  #3  
Old 06-28-2015, 07:57 PM
Fezzler Fezzler is offline
Member
 
Join Date: Mar 2010
Location: Charlotte, NC
Posts: 313
Default Re: Application Manager - Want to Load HD Driver

Quote:
Originally Posted by amagras View Post
Install it... That's what I did
It will not do that. Just comes back with message it failed.
__________________
[SIZE="2"][COLOR="Blue"]Intel Haswell-E Processors 3.3GHz Core i7-5820K 6-Core; Memory - DDR4: 16GB DDR4-2400 Quad Channel (4 x 4GB); Primary Drive (OS): 240GB SSD SATA3; Secondary Drive (Audio): 2TB 7200 rpm SATA2; Graphic Card: 1GB (HD5450) Dual Display Graphics Card; Optical Drive: 22x CD/DVD Dual Layer Burner; Windows 10 64-bit; PT 12.5; Studio One Pro 3.2; Cubase Pro 8.5; REAPER; MixBus 3
Reply With Quote
  #4  
Old 06-28-2015, 08:14 PM
amagras amagras is offline
Member
 
Join Date: Mar 2015
Location: Ottawa, ON
Posts: 3,399
Default Re: Application Manager - Want to Load HD Driver

Quote:
Originally Posted by Fezzler View Post
It will not do that. Just comes back with message it failed.
Then there's your answer. I don't remember much but I think that's what happened to me too.
__________________
Dell XPS 8700. Intel Core i7-4770 CPU @ 3.40GHz. RAM: 16GB. Windows 10 Home x64. NVIDIA GeForce GTX 645. NI Komplete Audio 6. Pro Tools Software 2019
amagrasmusic.com
Reply With Quote
  #5  
Old 06-28-2015, 11:45 PM
Fezzler Fezzler is offline
Member
 
Join Date: Mar 2010
Location: Charlotte, NC
Posts: 313
Default Re: Application Manager - Want to Load HD Driver

Quote:
Originally Posted by amagras View Post
Then there's your answer. I don't remember much but I think that's what happened to me too.
Thanks for your help.
__________________
[SIZE="2"][COLOR="Blue"]Intel Haswell-E Processors 3.3GHz Core i7-5820K 6-Core; Memory - DDR4: 16GB DDR4-2400 Quad Channel (4 x 4GB); Primary Drive (OS): 240GB SSD SATA3; Secondary Drive (Audio): 2TB 7200 rpm SATA2; Graphic Card: 1GB (HD5450) Dual Display Graphics Card; Optical Drive: 22x CD/DVD Dual Layer Burner; Windows 10 64-bit; PT 12.5; Studio One Pro 3.2; Cubase Pro 8.5; REAPER; MixBus 3
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Avid application manager and Install shield at startup. kol12 Pro Tools 11 1 08-20-2015 11:14 AM
Pro tools 12.1 or Application Manager 2.4 don't install Marco Bernardo Pro Tools 12 16 07-23-2015 10:26 PM
Application Manager hooksound Pro Tools 12 0 04-08-2015 10:00 AM
Help! Driver install fail! Mbox 3 Pro - Not even showing up in Device Manager Ryan_Oceros 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 11-06-2012 03:38 PM
Driver install fail - Mbox 3 Pro not even showing in device manager Ryan_Oceros 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 11-01-2012 01:05 AM


All times are GMT -7. The time now is 05:30 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com