Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Virtual Instruments

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 08-19-2010, 11:14 AM
jmbakula jmbakula is offline
Member
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 11
Default PT8.0.4 doesn't recognize Structure license...

I was previously running ProTools LE 8.0.3 w/ the Structure 1.0.1 upgrade, no problems...

I upgraded to ProTools LE 8.0.4; when I added Structure to a track, it couldn't find any samples/presets.

I upgraded Structure to 1.0.5 and ProTools couldn't find the Structure license upon PT startup.

This is what's on my iLok related to Structure:

Goliath - Structure
Structure 1.1
Structure 1.1 Content
StructureContent

Any suggestions? Thanks!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Ilok shows license for Avid Impact, but PT10 won't recognize authorization yardbird AAX Plug-ins 1 07-09-2013 10:54 AM
Pro Tools Express doesn't recognize license on iLok xmenesesx Pro Tools Express on Windows 0 07-23-2012 10:56 AM
Pro Tools won't recognize Hybrid license from iLok2 CorporalHart Windows 0 04-12-2012 01:04 AM
Have Structure LE license, only Structure Free comes up in PT up4days Virtual Instruments 3 08-15-2009 12:55 AM
Structure - database won't recognize instruments Eric Lambert Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 12-01-2007 10:09 PM


All times are GMT -7. The time now is 10:11 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com